Slik fjerner en Citroen Saxo bilradio

Fabrikken CD-spiller i en Citroen Saxo har ikke mye i veien for alternativer, spesielt i forhold til høyere slutten kjøretøyer. Du kan legge disse funksjonene og mer ved å fjerne aksjen dekk og erstatte den med en nyere modell med de alternativene du foretrekker. Dette øker verdien på bilen, og kan gjøre det mer attraktivt for en potensiell kjøper av bilen.

Bruksanvisning

1 Sitt i førersetet. spredt fra hverandre DIN fjerning verktøy slik at de hver er i en "L" form. Sett ett verktøy i hvert hull ligger i de øvre hjørnene av fabrikken stereo, og skyv dem inn til de klikker på plass.

2 Hold verktøyene med begge hender, og dra dem mot deg samtidig legge press fra sentrum av stereo til stereo spretter gratis på dashbordet.

3 Slip fabrikken stereo ut av dashbordet til den ikke kan komme ut mer. Koble ledningsnettet og antenneledningen på baksiden av aggregatet med hendene, og deretter fjerne stereo fra bilen.

Hint

  • De DIN fjerning verktøy kan bli funnet på de fleste bilstereobutikk, eller hos forhandleren. Hvis du ikke finner dem under Citroen merke, kan du bruke Ford eller Mazda radio fjerning verktøy, også.