Slik fjerner en Camry Vindu Motor

Hvis døren vinduet i din Toyota Camry ikke fungerer som den skal, eller ikke beveger seg i det hele tatt, må du fjerne vinduet motor for å fikse det. Vinduet motor og regulator er plassert på innsiden av døren panel; tilgang til det ved å fjerne bare noen få deler på døren. Fjerne Camry vinduet motor er en jobb du kan fullføre i omtrent en time, slik at du sparer tid og penger.

Bruksanvisning

1 Senk vinduet helt ned på døren fra der du er motoren fjerne. Hvis vinduet ikke vil gå ned, kan du likevel ta ut vinduet motor fra dørkarmen uten noen problemer. Løsne den negative batterikabelen av Toyota Camry fra batteriet innlegget med en fastnøkkel for å unngå elektrisk støt mens vinduet motor fjerne. Den negative batteriet innlegget har en (-) ved siden av den med en svart batterikabelen festet til innlegget. Den positive batterikabelen er rød med en tegn (+) ved siden av innlegget.

2 Løsne alle plastpaneler på dørpanelet for hånd for å få tilgang til skruene. Løft kontroll bryterpanelet forsiktig opp fra døren panel med en lirke verktøy og koble det elektriske anlegget pluggen på baksiden av bryteren panelet. Kontrollbryteren panel er på toppen av armlenet på dørpanelet.

3 Løsne alle skruene på innsiden dørpanelet med en skrutrekker og løft dørpanelet av interiøret dørkarmen. Ta av tjenesten hullet dekselet fra dørkarmen, og hekt de to glass kanal bolter med mutter driver.

4 Løft glassvinduet opp og ut av dørkarmen for hånd. Ta av vinduet regulator bolter med en pipenøkkel, og ta regulator og vinduet motor enheten ut av Toyota Camry dørpanelet.

Hint

  • For å unngå elektrisk støt, må du alltid løsne den negative batterikabelen av Toyota Camry før du forsøker å fjerne vinduet motor.