Slik fjerner en avrundet Lug Nut

Slik fjerner en avrundet Lug Nut


Lug nuts på hjulene holde felgene festet til bilen, og pass på at du ikke mister et hjul under kjøring nedover veien. Som enhver mutter, skjønt, kan du stripe utenfor hex form, avrunding av øret til et punkt der det synes umulig å fjerne. Du kan sannsynligvis få lug mutter av uten å ty til en profesjonell mekaniker, men du må være kreativ for å gjøre det.

Bruksanvisning

1 Bestem hvilken størrelse lug mutter er på hjulene ved hjelp av 1/2-tommers socket sett, ved hjelp av en av de ikke-strippet knaster på rattet. Når du vet størrelsen, velg en kontakt som er en størrelse mindre, og skyv det over den avrundede hjulet lug. Hvis det passer, gå en annen størrelse mindre til du finner en som bare så vidt ikke passer på øret. Pass på at når du har funnet ut hvilken størrelse du skal bruke, at du velger en kontakt som du ikke vil bruke, fordi denne kontakten er bundet til å bli skadet i prosessen med å fjerne din strippet lug mutter.

2 Hold kontakten over avrundede lug mutter og skyv den over lug mutter så langt det går. Så hold det på sidene og hamre den på plass ved hjelp av 5-lb. slegge. Pound kontakten hele veien på øret før det er solid på det, og vil ikke vri i alle retninger.

3 Sett 1/2-inch breaker bar på sokkelen og vri den mot klokken for å løsne hjulet lug. Så kast den gamle skoen og kontakten hvis den er skadet.