Slik fjerner eller deaktiverer OnStar Fra en 2005 Silverado 3500

2005 Chevrolet Silverado 3500 var tilgjengelig med en valgfri OnStar-pakken. OnStar er en abonnementstjeneste som lar abonnenter til å bruke tjenester som nødhjelp, hands-free telefontjenester og veihjelp. Den OnStar modulboksen har en GPS-sporing enhet innebygd, noe som gjør at OnStar å finne din Silverado, selv om du ikke er abonnent. Hvis du ønsker å deaktivere OnStar GPS tracking-enhet, eller fjerne den OnStar modulboksen fra Silverado, kan du gjøre det med litt innsats og det skal bare ta noen få minutter.

Bruksanvisning

1 Finn OnStar boksen i din Chevy Silverado 3500 av mot dashbordet og finne askebeger. Det er en jevn stykke trim rett over din askebeger; OnStar boksen modulen er plassert bak det stykke trim.

2 Lirke trim stykke av ved å sette en flat skrutrekker under hjørnet av trim og forsiktig løfte trim vekk fra Silverado. Klips holder på trim, så vær forsiktig med å tvinge stykket av.

3 Observer OnStar boksen modul og finne de tre ledninger som går fra Silverado til OnStar-boksen. Ledningene er forbundet til den side av boksen.

4 Trekk ledningene ut av OnStar boksen for å deaktivere OnStar fra Silverado. Boksen vil ikke lenger være i stand til å sende eller motta signaler fra OnStar, dermed din Silverado vil ikke lenger være i stand til å bli sporet av OnStar.

5 Finn de to plastutløsertappene som holder boksen i posisjon til å begynne å fjerne boksen fra Silverado.

6 Skyv begge utløsertappene i samtidig og holde dem på.

7 Løft og trekk OnStar boksen ut fra konsollen din Silverado mens du trykker på utløsermekanismen.

8 Sett på trim stykke tilbake til sin opprinnelige posisjon på Silverado konsollen.