Slik fjerner ECM Fra en 1994 Toyota Camry

Den 1994 Camry motorkontrollmodul (ECM) er plassert under dashbordet, og ligger i en av to mulige steder. Det første stedet er under førersiden, helt til høyre, sitter på humped del av gulvet. Den andre plasseringen er bak hanskerommet. Årets modell bruker datamaskinen til nøyaktig kontroll drivstoff sprøytebrukere.

Bruksanvisning

1 Fjern de nedre dashbord lyd paneler, og finn datamaskinen. Hvis det er på førersiden, fjerne monteringsbraketten boltene med en 3/8-tommers socket som fester braketten til gulvet. Skyv maskinen tilbake og koble kontaktene. Fjern festeboltene som fester maskinen til braketten, og angir at datamaskinen til side. Denne plasseringen er langt mindre vanlig enn bak hanskerommet.

2 Åpne hanskerommet, og bruk en skrutrekker til å fjerne skruene som holder hanskerommet liner til rammen. Fjern det nedre hengselet boltene med en 3/8-tommers kontakten. Heng boltene feste hanskerommet lokket til rammen. Sett disse komponentene til side.

3 Bruk pipenøkkel til å fjerne datamaskinen braketten til gulv. Skyv maskinen tilbake og koble ledningene kontakter. Fjerne datamaskinen fra under dashbordet, og bruke en pipenøkkel til å fjerne de to festeboltene som holder datamaskinen til rammen.

4 Installer den nye datamaskinen på monteringsrammen. I begge steder, er datamaskinen montert til rammen, løst plassert i angitt sted, og ledningsnettet kontakter er knipset på plass. Monteringsboltene er festet på plass med en pipenøkkel.

5 Monter hanskerommet i motsatt rekkefølge av demontering, ved å feste døren på plass og installere de nedre festeboltene. Snug dem sikkert, men gjør ingen stram for hardt og ødelegge gjengene, ved hjelp av en pipenøkkel. Installer liner og skru til skruene. Sett på nedre dekselet.