Slik fjerner du en S-10 bakspeilet Button

Over tid, limet som brukes for reflekterende maling på en Chevy S-10 er bakspeilet begynner å gulne med årene. Dette skjer på grunn av den konstante varme- og kjølesykluser. Hvis dette skjer, må du skifte speilet. For å montere speil på frontruten, fjern S-10 gamle bakspeilet knapp slik at du kan lime den nye knappen på plass.

Bruksanvisning

1 Skyv S-10 er bakspeilet oppover slik at glasset vender mot taket. Fjern festeskruen fra undersiden av speilet med en 7/16 sekskantnøkkel. Skyv bunnen av speilet opp for å fjerne det fra knappen.

2 Slå på et hår hårføner og hold den 10 inches bort fra metallknapp i tre til fem minutter. Dette vil myke opp limet som brukes til å lime på knappen til frontruten.

3 Trykk på en metallskrape mellom knappen og frontruten mens du fortsetter å bruke varme med hårføner. Ikke tving skraper mellom knappen og frontruten. La varmen myke opp limet og sakte jobbe skrapen bak knappen til det faller av.

4 Skrap overflødig lim av frontruten med en flat barberblad.

Hint

  • Markere en "X" på utsiden av frontruten på motsatt side av knappen med en markør. Dette gjør det enklere å finne riktig sted når du lime den nye knappen på plass.