Slik fjerner du en mugg lukt fra biler

Slik fjerner du en mugg lukt fra biler


Enten bilen ble nylig oversvømmet, det var et spill som var igjen uten tilsyn til i interiøret, eller du forlot vinduene ned under en regnstorm, en mugg lukt kan gjennomgripende og ubehagelig. Ved hjelp av husholdningsprodukter og rengjøringsmidler, er det lett å returnere bilen til en nøytral lukt. Fremgangsmåten kan imidlertid ta flere dager og anvendelser av produkter.

Bruksanvisning

1 Fjern bil matter og annet tilbehør som kan skjule kilden til lukten. Hvis de er fuktig, sette dem i solen for å tørke ut.

2 Finn kilden til lukten. Hvis det var forårsaket av et spill, bør lukt være lett å finne. Hvis bilen din ble oversvømmet, er lukten mest sannsynlig kommer fra teppebelagte gulvet i bilen.

3 Hvis kilden til lukt er fremdeles fuktig, å bruke et håndkle eller klut for å tørke så mye av overflatearealet som mulig. Ved hjelp av en hårføner, fullføre tørkeprosessen for å hindre ytterligere akkumulering av mugg.

4 Dryss kilden til lukt med natron. Baking soda bidrar til å absorbere lukt og bakterier som forårsaker lukt. Stenge dørene og rulle opp vinduene, så la natron på kilden i minst 24 timer. Støvsug natron ut av bilen.

5 Hvis lukten vedvarer, kan du gjenta rengjøringsprosessen igjen, først ved å bruke kokt eddik til å rengjøre kilden til lukt, deretter følge trinn 4 igjen med natron.

6 Når natron er støvsugd, bruke en kommersielt tilgjengelig lukt absorber til overflaten av bilen.

7 Hvis bilen matter også lukter mugg, kan du vaske dem i vaskemaskinen, bruker natron og vaskemiddel for å absorbere lukt. Deretter, når tørr, installere dem i bilen.

8 Hvis lukten vedvarer, kan det hende du må ha bilen profesjonelt reupholstered å fjerne lukten.