Slik fjerner du en 1995 Chevy Cavalier Blower Motor

Slik fjerner du en 1995 Chevy Cavalier Blower Motor


Chevrolet introduserte Cavalier i 1982. 1995 Cavalier kom standard med en 2,2-liter, in-line, firesylindret motor eller en valgfri 2,3-liter, in-line, firesylindret motor. Viftemotoren inne i 1995 Cavalier er ansvarlig for å sirkulere luften gjennom kabinen av bilen. Denne motor styres av en viftehastighetsbryter, som er festet til varmeovnen kontrollpanelet. Som alle elektriske motorer, kan viftemotoren mislykkes over tid på grunn av normal slitasje. Fjerne viftemotoren er nødvendig å installere en ny motor.

Bruksanvisning

1 Åpne panseret på Chevy Cavalier og sette panseret propellen for å holde panseret opp for varigheten av dette prosjektet. Fjern den negative batterikabelen fra batteriet, ved hjelp av en 1/4-tommers skralle og socket å løsne kabelenden fra batteriet terminalen. Fjern kabelen fra batteriet for hånd.

2 Åpne passasjersiden dør av Cavalier den. Skyv passasjer forsetet så langt tilbake som mulig å skape arbeidsrom for dette prosjektet. Plasser kroppen din slik at du kan se og fysisk tilgang til bunnen av dashbordet på passasjersiden av bilen. Fjern plastpanelet under hanskerommet området, med en 1/4-tommers skralle og socket for å fjerne festeboltene. Slå boltene mot klokken inntil de blir fjernet fra instrumentpanelet. Fjerne panelet for hånd.

3 Fjern de tre blåser bolter i motorer, arrangert i en trekant mønster på ytterkantene av motoren frontplaten. Bruk en 1/4-tommers skralle og socket med en 4-tommers forlengelse for å slå festeboltene mot klokken til fjernet. Når du tar den tredje festebolten, plasserer den ledige hånden under viftemotoren for å fange motoren når den løsner. Ikke la viftemotoren bare falle ut av dashbordet.

4 Fjern de to elektriske kontaktene er festet til viften. Disse er de positive og negative ledninger som gir strøm til viftemotoren. De elektriske kontaktene er lik de på en høyttaler, og kan ganske enkelt bli trukket ut av viftemotoren for hånd. Ta av viftemotoren helt fra Cavalier når de elektriske ledninger er koblet fra.

Hint

  • Støvsuging ut innsiden av ventilasjonssystemet i din Cavalier anbefales når viftemotoren har blitt fjernet. Støvsuging systemet vil fjerne støv og rusk fra ventilasjonsanlegget som kan skade viftemotoren eller redusere sin effektivitet.