Slik fjerner drivstoffpumpen På Pontiac Montana Van

Pontiac Montana minivan har gjennomgått to generasjoner av design siden det startet produksjon i 1998. Den første generasjonen, 1998-2005, har en 3,4 liters, 6-sylindret motor; den andre generasjonen fra 2006-2009, har enten en 3,5 liter eller 3,9 liters motor, avhengig av modell. For uansett hvilken modell Pontiac Montana du eier, prosessen for å fjerne drivstoffpumpen er lik, da bensinpumpen i alle modeller må nås ved å fjerne drivstofftanken.

Bruksanvisning

1 Koble den negative kabelen fra den negative batteripolen i motorrommet på Pontiac Montana. Åpne sikringsboksen. Sjekk diagrammet på undercover i sikringsboksen for plasseringen av bensinpumpen sikring. Trekk ut bensinpumpe sikringen.

2 Sug gass fra tanken via gass filler halsen på førersiden av Pontiac Montana.

3 Hev Montana med jack og dekk jern. Plasser en jack stå i nærheten av bakakselen under chassiset. Senk Montana på jekkfoten. Gjenta denne fremgangsmåten på den andre siden av bilen.

4 Ta av påfyllingsslangen fra gasstanken. Løsne kragen på påfyllingsslangen med en skrutrekker. Skyve kragen bort fra montering av slangen. Trekk slangen ut av gasstanken. Gjenta denne prosessen for ventilasjonsslangen.

5 Sett gulvet jack under bensintanken. Løsne motorsiden stropp som holder gasstanken mot Montana chassis. La gasstanken resten på gulvet jack.

6 Reach over gasstanken. Koble fra EVAP tube, returnere drivstoff rør og ledninger kontakten fra bensinpumpen.

7 Løsne andre stroppen for å la gasstanken hvile fullt på gulvet jack. Skyv gulvet jack ut fra under Montana.

8 Spray overflaten rundt gass tank med komprimert luft for å fjerne urenheter nær åpningen av gasstanken.

9 Løsne metalllåseringen cinching drivstoffpumpen ved å slå kategoriene i ringen med en hammer og meisel. Trekk ringen ut av drivstoffpumpen. Løft drivstoffpumpen ut av gasstanken.