Slik fjerner drivakselen av en 1993 Toyota Corolla

The 1993 Toyota Corrola er en forhjulsdrevet bil. Motoren i Corolla monterer sidelengs med overføring mot passasjersiden. Drivakselen er den halve aksel som bolter til overføring. Dette er den aksel på passasjersiden. For å fjerne passasjersiden drivakselen, må du demontere brems og hjulspindelen.

Bruksanvisning

1 Jekk opp passasjersiden av Corolla og fest den på en jack stand. Fjern lug nuts med et dekk jern og trekk forhjulet av kjøretøyet.

2 Fjern boltene som ligger på baksiden av bremsekalippernes med en socket og skralle. Boltene sikre bøylen til bremsespindelen. Trekk bøylen av rotoren og fester den til front spolen hjelp av en wire slips.

3 Lirk midthetten fra rattet rotor med en skrutrekker og fjern mutteren som ligger bak lokket med en socket og skralle. Trekk hjulet rotoren av spindelen.

4 Fjern boltene som fester øvre og nedre kontrollarmer å tie rod ved hjelp av en socket og skralle. Separer den øvre og nedre styrearmen fra den trekkstang ved å trekke dem fra hverandre.

5 Skyv bremsen spindelen av den halve akselen.

6 Dra på en halv skaftet for å fjerne den fra overføring. Ofte må du trykke føttene mot overføring huset til Corolla og trekk på akselen mens legge press på overføring med føttene.