Slik fjerner Door Fascia på en 1994 Jeep Wrangler

Slik fjerner Door Fascia på en 1994 Jeep Wrangler


Prosedyrene for å fjerne fascia (trim panel) fra dørene på din 1994 Jeep Wrangler varierer avhengig av om du har en hardtop eller cabriolet toppmodell. Forskjellene er i driften av glassvinduet i hardtop-versjonen og den ikke-operativ (glidelås åpnet) plast vindu montering i konvertible toppmodell. Verken versjonen er vanskelig i forhold til å fjerne dørdekslene, men de krever litt forskjellige prosedyrer.

Bruksanvisning

1 Åpne panseret og koble fra batteriet negative kabelen med en tang hvis Jeep er utstyrt med kollisjonsputer.

2 Ta av armlenet og dørhåndtaket montering fra innsiden av hver dør med en stjerneskrutrekker. Fjern sekskantskruer, på en hardtop-modell, med en umbraconøkkel og fjern glasset i døren sveiv. Pakk i plast vinduer hvis Jeep har en kalesje. Trykk ned på bunnen av vindusåpningen og trekk opp kraftig på vinduet montering. Gjenta for det andre vinduet. Slå vindus grommets 90 grader og fjerne dem fra toppen av dørene.

3 Lirk døren trimme paneler ut av dørene med en flat, delte seg lirke bar eller en flat skrutrekker med en fille pakket rundt det. Arbeid rundt ytterkantene av panelene til trim panel er fri for klemmene. Sett inn en flat skrutrekker inn grommet hull, hvis Jeep har en kalesje, for å frigjøre de øvre klipp.

4 Trekk bekledninger bort fra dører og koble fra alle elektriske sele kontakter. Ta bekledninger ut av bilen.

Hint

  • Før du installerer panelene, sørg for at stopperne er installert på panelet (i stedet for på døren) og eventuelle ledningsnett er koblet til.