Slik fjerner den Takluke Fra en 1993 Dodge Stealth LS

Fjerne en takluke fra en 1993 Dodge Stealth kan være en ganske vanskelig prosess. Når du prøver den jobben, bør du ha en full forståelse av hvordan soltaket er koblet til for å hindre skade på enten taket eller interiøret. Fullføring av hele jobben bør ta deg rundt to timer. Du kan kjøpe alle elementene som trengs for å utføre arbeidet fra din lokale auto deler butikken.

Bruksanvisning

1 Løft panseret på Stealth. Koble fra strømmen til batteriet ved å fjerne den negative kabelen fra batteriet terminalen. Dette kan gjøres ved å fjerne bolten klemmen rundt den negative terminalen og trekke kabelen vekk fra terminalen. Dette vil tillate deg å trygt fjerne soltak elektriske komponenter.

2 Bruk en fastnøkkel til å fjerne festeboltene fra klemmene som holder glass panel av soltaket på plass. Skyv glasspanelet bakover og løft det ut av bilen. Vær forsiktig så du ikke skader glasset når du tar den. Pakk glass i noe beskyttende, for eksempel bobleplast, og plassere den på et trygt område.

3 Fjern gummi trim fra rundt kanten av soltaket rammen. Du kan bare trekke trim av med hånden. Vær forsiktig for å unngå å rive trim.

4 Finn de indre ringene som holder headliner på soltaket på plass. Trekke dem av med hånden. Bruk en stjerneskrutrekker til å fjerne skruene er festet til hver side av soltaket rammen. Fjern skruene er festet til vindskjermen fra toppen av soltaket.

5 Bruk en skarp kniv for å skjære bort silikontetning fra hele soltaket. Alternativt kan du bruke fugemasse remover.

6 Fjern rammen av soltaket fra toppen av Stealth. Hvis det er vanskelig å fjerne, kan du kanskje bruke en treklubbe å banke det er gratis.