Slik fjerner den Shifter på en 2004 Ford Focus

Slik fjerner den Shifter på en 2004 Ford Focus


Ford Focus kom til det amerikanske markedet i 2000-modellen år; to år etter at det europeiske markedet mottok den. 2004 Ford Focus basismodellen er LX sedan, som inneholdt en 110-hestekrefter, 2,0-liters SOHC motor og manuell femtrinns girkasse. Denne overføring, som Ford kalt IB5, brukes et kabelsystem for å overføre bevegelse av girspaken spaken til overføring. Fjerne shifter spaken er en lek, men å installere det er litt mer komplisert, så du må justere kabelen til overføring girvelger-tilkobling.

Bruksanvisning

fjerning

1 Fjern girspakkule ved å skru den fra spaken med hånden. Lirk rundt omkretsen av girspaken bezel, plastpanelet rundt shifter og dens oppstart, ved hjelp av en flat skrutrekker.

2 Løft girkasse rammen og boot oppover til du får tilgang ledningsnettet koblet til frontrammen montert elektronikk - antall seletøy avhenger av alternativer på Focus. Koble ledningsnettet, og trekk rammen og starte opp fra shifter spaken.

3 Finn de to kabler festet til bunnen av girspaken. Lirk enden av hver kabel fra sine feste baller på girspaken med en flat skrutrekker.

4 Fjern de tre boltene - en på baksiden av shifter og to foran shifter - sikring av shifter, ved hjelp av en skralle og socket. Fjern shifter enheten fra Focus.

Installasjon

5 Guide girspaken enheten tilbake på plass i bilen og stram sine bolter med en skralle og socket.

6 Stille opp på slutten av hver shifter kabel med sine monterings baller på girspaken. Trykk endene på sine monterings baller til du hører dem klikker på plass.

7 Plasser bilens girkasse i "nøytral". Se på baksiden av girspaken og finne den flate metallplate med et lite hull nesten rett under den bakerste shifter kabelen. Sette inn en 3 mm borkrone inn i hullet og gjennom hullet direkte under platen.

8 Løft fronten på Focus med et gulv jack og posisjon bukker under sin hjelperamme. Senk bilen på bukker. Posisjon selv under overføring, og en plastkabeldekselet på den ytterste enden av overføringen. Løsne de sju festekroker som fester kabeldekselet til overføring og ta av dekselet.

9 Finne den fargede innsatsen på enden av skifteren kabelen og trykk innover for å frigjøre kabellåsen. Flytt girspaken på overføring til sin midterste posisjon for hånd.

10 Plasser deg selv i bilen, trykk på girspaken til høyre til du treffer den første stopp, og sett girspaken i tredje gir. Trekk shifter bakover i fjerde gir og la den i den posisjonen.

11 Krype tilbake under kjøretøyet og trekke den fargede innsatsen på enden av Girvaier utover for å låse kabelen på plass. Dette justerer forbindelsen mellom shifter kabelen og skift girspaken for å kompensere for den nye girspaken.

12 Guide kabeldekselet tilbake på plass på undersiden av overføring og klinke sine syv klipp for å låse den på plass. Hev Focus av bukker og fjerne tribunen. Senk bilen til bakken.

1. 3 Skyv girspaken bezel og boot rundt girspaken. Koble ledningsnettet til sine bezel monterte brytere. Rett inn klemmene på undersiden av dekselet mot sporene i Focus er midtkonsollen. Trykk ned på rammen til den klikker på plass.

14 Stram shifter knotten på girspaken spaken. Når det føles tilstrekkelig stram, dobbeltsjekke at "1" stemplet på toppen av knotten vender mot front, førersiden av bilen.