Slik fjerner den Radiator fra en 2000 Dodge Caravan

Slik fjerner den Radiator fra en 2000 Dodge Caravan


Radiatoren på en 2000 Dodge Caravan tar kjølevæsken som sirkulerer gjennom motoren og kjøler den ned til en overkommelig temperatur for motoren. Hvis radiatoren blir skadet eller er gammel nok til at det er korrodert fra innsiden og ut, da det ikke vil være i stand til å gjøre jobben sin og motoren overopphetes. Selv om det er en ganske omfattende prosess, kan radiatoren bli fjernet i løpet av få timer.

Bruksanvisning

1 La motoren avkjøles helt før du arbeider på bilen. Plasser et avløp pan under radiatoren. Krype under bilen og lokalisere den hvite petcock i bunnen av radiatoren. Løsne den med hendene og la kjølevæsken å strømme ut i pannen og deretter åpne radiatorlokket på toppen av radiatoren med hendene.

2 Fjern luftinntaksslangen ved hjelp av flat skrutrekker og sett den til side. Deretter merker omkretsen av hetten låsen med en maling markør. Unbolt låsen fra øvre radiator støtte ved hjelp av 3/8-inch skralle og socket. Når det gjelder tid til å montere motoren, justere låsen med merkene du har gjort med maling markør for å sikre riktig justering med hette.

3 Fjern overløpstanken slangen ved hjelp av en flat skrutrekker. Unbolt overløpstanken fra øvre radiator travers. Deretter kobler den elektriske viften på baksiden av radiatoren med hendene. Unbolt radiatoren fra den øvre radiator tverrbærer med 3/8-inch skralle og socket, og løft den øvre radiator travers ut av motorrommet.

4 Fjern det automatgir kjøligere linjer fra siden av radiatoren ved hjelp av en linje skiftenøkkel. Skru slangeklemmer på de øvre og nedre radiatorslanger ved hjelp av vanlig skrutrekker, og trekk slangene ut av radiatoren og vippe dem ned mot dreneringssumpen. Unbolt klimaanlegg kondensator fra forsiden av radiatoren ved hjelp av 3/8-inch skralle og socket, samt air condition filter / tørketrommel. Deretter løfter radiatoren ut av motorrommet, vippe den litt mot motoren og gjør at du ikke bump det til noe.