Slik fjerner den Pulley & Power Steering Pump for en 1993 Ford Diesel

Servopumpen på en 1993 Ford diesel pickup bruker kraften som skapes av motoren belte for å drive en hydraulisk pumpe som hjelper føreren ved å snu hjulene. Når servostyring pumpe går ut, blir det svært vanskelig å slå hjul, spesielt i lav hastighet kjøresituasjoner. Fikse problemet betyr å fjerne servopumpe og erstatte den med en ny. Hvis du erstatter pumpen, må du også fjerne den opprinnelige skivene, slik at det kan installeres på erstatning.

Bruksanvisning

1 Plasser en renne pannen under servostyring pumpe, som ligger i øvre høyre hjørne av motorblokken. Løsne slangene som fører inn i servopumpe med en linje skiftenøkkel, og la væsken renne ned i avløpet pannen.

2 Løsne boltene på servopumpe med 3/8-inch skralle og socket og en fastnøkkel. Vipp servostyring pumpe mot midten av motoren, og trekk beltet ut av servostyring pumpen skivene.

3 Unbolt servostyring pumpen fra motorblokken ved bruk av 3/8-inch skralle og socket og en fastnøkkel. Plasser pumpen på et flatt underlag. Installer servostyringspumpe avtrekker på midten av servostyring pumpen skivene, og skru den på plass med skralle inntil skivene spretter ut av servostyring pumpe.