Slik fjerner den Halfshaft i en 1999 Mitsubishi Diamante

De halfshafts på en 1999 Mitsubishi Diamante gjøre mye arbeid. Ikke bare gjør de slå i harmoni med drivverk, de også flytte opp og ned med suspensjon. På grunn av disse kompliserte bevegelser, de halfshafts har sine egne komponenter som må vedlikeholdes; og hvis dette ikke er gjort riktig, så vil de mislykkes. Løse eventuelle problemer du måtte ha med halfshafts er et spørsmål om å fjerne dem for tjenesten, som bør ta en time per aksel eller mindre.

Bruksanvisning

1 Bruk jekken for å heve fronten av Mitsubishi høyt nok til forhjulene for å fjerne bakken. Place bukker under chassiset. Fjern splinten i midten av hjulet ved hjelp av nebbtang. Fjern den sentrale akselmutteren med en 1/2-inch skralle og socket. Ta av hjulene ved hjelp av et dekk jern.

2 Fjern bolten som forbinder den nedre kuleleddet til styringsgruppen knoke med en fastnøkkel. Unbolt staget fra nedre kontroll arm ved hjelp av fastnøkkel og en 3/8-inch skralle og socket. Separer kuleleddet fra leddet ved å plassere et sylteagurker gaffel mellom akseltappen og den nedre styrearmen og treffer enden av gaffelen til to separate.

3 Lokalisere det punkt hvor halfshaft kontaktene overføringen. Lirk ut akselen fra overføringen ved hjelp av en 24-tommers lirke bar. La enden henger under overføringen.

4 Plassere et slag i midten av rotoren. Strike slag med en hammer til pop halfshaft ut av sentrum av rotoren trekk deretter halfshaft ut av kjøretøyet.