Slik fjerner den Brake Rotor i en 2007 Camry

I et direkte svar på Hondas populære Accord modell, utgitt Toyota en mid-size kjøretøy av sin egen, Camry. Den innledende Camry slå ut Accord i de områdene som var viktigst for kjøpere: total lengde, benplass og hestekrefter. 2007 årsmodell førte til en intens redesign for Camry. Toyota eliminert glatt utseende Camry til fordel for en mer elegant og aggressive utseende kroppen. Den 2007 Camry kom standard med front og bak skivebremser for å redusere bremselengden. Skifte rotorene på 2007 Camry er en grei prosess som krever bare grunnleggende verktøy.

Bruksanvisning

foran rotors

1 Løsne de fremre hjulmuttere, men ikke fjerne dem, med en skralle og socket. Løft forsiden av Camry med et gulv jack og skyv bukker under bilens underramme. Senk Toyota på bukker. Fjern lug nuts og trekke hjulene fra Camry.

2 Hold den øvre caliper styrepinnen stødig med en kombinøkkel og løsne caliper bolten med en skralle og socket. Gjenta dette trinnet på den nedre caliper bolt og styrepinne. Trekk bøylen oppover og av caliper braketten. Heng caliper fra en nærliggende suspensjon komponent med en strikk ledningen.

3 Skyv bremseklossene ut av caliper braketten og trekke puten tøfler - de tynne, metall shims over og under bremseklossene - fra braketten. Fjern de to Bremsecalipperholder bolter med en skralle og socket, og trekk Bremsecalipperholder av fronten hub.

4 Grab rotoren og trekk den av foran navet. Sett en ny rotor på forsiden hub.

5 Sett caliper braketten tilbake på forsiden hub og hånd træ sine festeboltene. Trekk til Bremsecalipperholder boltene til 79 fot-pounds med en momentnøkkel og socket. Trykk nye pad tøfler - som følger med nye bremseklosser - i bremseklossens guider på caliper brakett; tøfler er dannet, slik at de passer bare en vei.

6 Påfør et tynt lag med skivebrems fett på baksiden av de nye bremseklosser og skyv putene i deres guider i bøylen braketten.

7 Skyv et avløp fat under bremsekalippernes.

8 Sett en fastnøkkel på lufteventilen på baksiden av caliper. Plasser den gamle indre bremsekloss i bøylen, slik at den kommer i kontakt med caliper stempel. Plasser en 8-tommers C-klemme over bremsekalippernes, så det faste delen berører baksiden av caliper og dens skrue del berører gamle indre bremsekloss.

9 Vri lufteventilen en kvart omdreining mot klokken, og umiddelbart begynne å stramme C-klemmen. Fortsett å stramme klemmen før stempelet trekkes helt inn i caliper. Umiddelbart Steng lufteventilen ved å vri den med klokken. Fjern C-klemmen, gamle bremsekloss og pipenøkkel.

10 Sett bøylen på caliper braketten og hånd-stramme sine festeboltene. Hold caliper styrepinnene med en kombinøkkel og stram caliper boltene til 25 fot-pounds med en momentnøkkel og socket.

11 Installer forhjulene på Camry front huber og hånd-trekke til mutrene. Hev Camry av bukker med et gulv jack og fjerne jack stands. Senk Toyota til bakken og trekke til mutrene, i en krysser mønster, til 76 fot-pounds med en momentnøkkel og socket.

12 Trykk og slipp bremsepedalen til den kjennes hard. Kontroller bremsevæskenivået i master sylinder, og legge til nye DOT 3 bremsevæske å bringe nivået til "Max" linje, om nødvendig.

bakre rotors

1. 3 Løsne de bakre hjulmuttere med en skralle og socket - ikke fjerne slepe nøtter. Hev baksiden av Camry med et gulv jack, og skyv bukker under bakhjulsoppheng. Senk Camry på bukker. Fjern de bakre hjulmuttere og trekker bakhjulene fra navet.

14 Følg trinn 2 og 3 i avsnittet "Front Rotors" for å fjerne caliper, bremseklosser og caliper braketten.

15 Trekk gummiproppen - parkeringsbremsen sko adjuster plug - fra rotoren backing plate. Sett inn en flat skrutrekker inn i hullet der pluggen var til bladet på skrutrekkeren kontakter den stjerneformede hjul - parkeringsbremsen sko innstillingshjulet. Roter hjulet opp med flat skrutrekker inntil rotoren trekker av med letthet.

16 Sett en ny rotor på bakre hub og hånd-stramme to lug nuts på hjulet studs å holde rotoren på plass. Spinn rotoren klokken mens du slår på parkeringsbremsen sko innstillingshjulet nedover til rotoren stopper snu. Slå på parkeringsbremsen sko innstillingshjulet oppover til rotoren begynner å spinne fritt igjen. Trykk på parkeringsbremsen sko adjuster plugge inn i hullet på rotoren backing plate. Fjern de to slepe nøtter.

17 Følg trinn 5 til 10 i avsnittet "Front Rotors" for å installere Bremsecalipperholder og bremseklosser, komprimere caliper stempel og installere caliper, stramme Bremsecalipperholder boltene til 46 fot-pounds og bøylen til 20 fot-pounds.

18 Sett bakhjulene tilbake på Camry bakre nav og hånd-trekke til mutrene. Hev bilen av bukker og fjern bukker. Senk bilen til bakken. Trekk til hjulmutrene, i en krysser mønster, til 76 fot-pounds med en momentnøkkel og socket.

19 Trykk og slipp bremsepedalen helt til det føles vanskelig. Kontroller væskenivået i bremsen master sylinder, og legge til nye DOT 3 bremsevæske inntil nivået når "Max" linje, om nødvendig.