Slik fjerner den Brake Rotor fra en 2003 Honda Accord

Slik fjerner den Brake Rotor fra en 2003 Honda Accord


Bremsesystemet på en 2003 Honda Accord går gjennom en rekke overgrep i løpet av sin levetid, og til slutt hver komponent på den må byttes ut. Brake rotors er en av de viktigste komponentene, som de er de delene som bremseklossene klemme også. Etter hvert vil disse rotorer må fjernes, slik at de kan vendes eller skiftes ut, noe som kan gjøres på under 15 minutter pr hjørne.

Bruksanvisning

1 Bruk jekken til å plukke opp fronten på bilen, og deretter sette den ned på bukker. Sørg for at bilen er helt og solid på tribunen før arbeider på kjøretøyet. Ta av forhjulene ved hjelp av dekk jern.

2 Unbolt bremsekalippernes fra styringsgruppen knoke med skralle. Trekk bøylen ut av rotoren, være forsiktig med å bøye gummi brems linje. Deretter bruker heavy-duty mekanikk wire og en tang for å støtte kalipperne av hjuloppheng foran, slik at bøylen ikke henger med brems linje.

3 Plasser tuppen av slagverk på en av skruene på forsiden av bremsen rotoren. Vri skrutrekkeren til venstre med en hånd mens du trykker den med hammer med den andre. Dette vil løsne skruen. Gjenta fremgangsmåten for den andre skruen på rotoren.

4 Løft rotoren ut av navet med hendene. Hvis det er frosset på navet og vil ikke komme ut, træ 8mm boltene inn i de to gjengede hullene på forsiden av rotoren. Stram dem på plass ved hjelp av 3/8-inch skralle og socket, inntil rotoren spretter ut av navet. Løft den av og sett den til side.