Slik fjerner dashbordet på en 1999 Ford Windstar

Slik fjerner dashbordet på en 1999 Ford Windstar


Ford Motor Company produserte Windstar minivan fra 1994 til 2003. Varme og sol kan føre til at Windstar sin dash å utvide og kontrakt, til slutt fører til falming og eventuelt sprengning. Det kan være lurt å bytte ut dashbordet eller bare fjerne det slik at du kan få tilgang til komponentene bak det. Uansett årsak, trenger du bare noen få grunnleggende automotive verktøy for å få jobben gjort og et par timer av din tid. Hvis du kan få hjelp av en venn til å hjelpe deg å fjerne dashbordet fra bilen, vil det gjøre jobben enklere.

Bruksanvisning

1 Pop panseret på din Windstar og finne batteriet. Fjern den negative batterikabelen fra terminal ved å løsne mutteren på toppen av kabelen med en halvmåne skiftenøkkel. Sett kabelen til side, tar seg ikke å røre metall.

2 Finn alle skruer og bolter på dashbordet. De vil bli plassert på bunnen, sidene og toppen av dashbordet i nærheten av frontruten. Fjern hver bolt med en pipenøkkel og fjern hver skrue med en stjerneskrutrekker. For å få tilgang til skruene på sidene av dashbordet, må du først åpne begge fordørene.

3 Fjern radioens frontplaten ved å lirke den av med en flat skrutrekker. Fjern skruene med en stjerneskrutrekker. Trekk radio fremover og hekt ledningene bak det. Fjern radioen helt fra dashbordet.

4 Fjern skruene fra den nederste delen av hanskerommet. Åpne hanskerommet og skru ut skruene på den fremre delen. Klem sidene av hanskerommet for å løsne fra klippene og dra den frem og ut av dashbordet.

5 Trekk frem på dashbordet og hekt ledningsnettet. Trekk opp på dashbordet og skyv den ut passasjersiden dør.