Slik fjerner Dash fra en Mustang

Slik fjerner Dash fra en Mustang


Ingenting ser verre på en bil enn en beat-up dash. Når solen treffer vinyl foring av en strek, i tid vil det bryte og sprekke, utsette skum til luft. I løpet av årene, samler den eksponerte skum og rusk. Det kan gul og rive fra hverandre, forlate klassisk Mustang med en alvorlig stygt. Hvis du gjenoppretter en Mustang eller fjerne deler for bruk i andre biler, vil du finne streken kommer av uten for mye styr.

Bruksanvisning

1 Koble fra bilbatteriet ved å fjerne den negative tilkobling.

2 Fjern skruene rundt temperaturkontroll panel (A / C og varmeapparatet panel) på dashbordet. Trekk betjenings ut.

3 Trekk askebeger av brakettene og sett det til side. Fjern eventuelle skruer som holder askebeger parentes på plass og trekk brakettene ut av dashbordet.

4 Nå opp gjennom hullet igjen av askebegeret og koble fra alle kabler til speedometer og andre skjermer på instrumentpanelet.

5 Fjern skruene rundt instrumentpanelet og trekk instrumentpanelet ut for å fjerne dashbordet.

6 Ta ut hanskerommet. Åpne døren og skru ut skruene som holder hanskerommet på plass. Trekk i boksen ut.

7 Reach inn gjennom hanskerommet hullet og koble fra alle kabler som fører til dashbordet. For eksempel, hvis din Mustang er eldre, kan det være kablene som holder høyre hånd dekorative dash overfor.

8 Gå tilbake gjennom hanskerommet hullet og fjern 3/8 tommer hastighet mutteren fra bolten nederst i hjørnet av dash pad. Gjenta denne prosessen tilgang til andre stud gjennom temperaturkontroll hullet.

9 Skrell dash pad tilbake og ta det ut av bilen. Med alle holderne fjernes, må dash trekke unna.

Hint

  • Avhengig av hvilken modell Mustang du eier, kan kablene og holde steder avvike noe.