Slik fjerner Citroen Suspension Spheres

Slik fjerner Citroen Suspension Spheres


Citroen er kjent for sin omfattende bruk av hydro-pneumatiske suspensjoner i sine kjøretøy. Disse suspensjoner tilveiebringe en myk, balansert ri samtidig som kjøretøyet på et nivå høyde når bære store belastninger. Opphengskuler utgjør en integrert del av hydropneumatisk fjæring og som tiden bærer på, vil de kreve eventuell erstatning. Fjerne kulene er en relativt enkel prosess som krever bare noen få enkle verktøy.

Bruksanvisning

1 Sett bilen på hjul ramper for å gi ekstra klaring for å jobbe under. Bruk en stropp fastnøkkel til å løsne opphengskuler litt.

2 Trykket fra hydropneumatisk fjæring system med motoren i gang. Sett suspensjon til "Minimum" og la bilen å synke ned. La motoren gå i to til tre minutter, og deretter slå av motoren.

3 Finn akkumulatoren ventil blø bolt på suspensjon sfære boliger. Løsne bolten med en kombinasjon skiftenøkkel ved en full omdreining.

4 Løsne suspensjon sfære med filtertang. Skru av kulen fra bilen for hånd. Fjern og kast O-ring fra kanten av suspensjon sfære boliger. Gjenta prosedyren for alle andre opphengskuler som krever fjerning.

5 Bytt kulene ved å sette inn O-ringen inn i leppen av suspensjon bolig og sette kula seg inn i huset igjen. Stram sfære for hånd og bruke en kombinasjon fastnøkkel til å stenge akkumulatoren ventil blø bolt. Rull bilen ut av hjul ramper når du er ferdig.

Hint

  • Husk å inspisere væskenivået LHM når du bytter opphengskuler. Legg LHM til hydropneumatisk fjæring system, etter behov.