Slik fjerner CD-spiller fra en 1997 Infiniti Q45

CD-spilleren i en 1997 Infiniti Q45 var en utmerket stereo for sin tid, men det har ikke funksjoner som vanligvis finnes i dagens ettermarkedet stereoanlegg. I dag kan du finne en stereo med navigasjon, en in-dash CD-veksler eller en USB-port. Det er mulig å ha de funksjonene som er installert i din Q45, men du må selvsagt fjerne det gamle stereoanlegget før du installerer den nye.

Bruksanvisning

1 Løft opp armlenet. Trekk opp plast trim stykke bak koppholderen ved hjelp av hendene. Skru de to skruene som holder tre rammen til midten av konsollen ved hjelp av Phillips-skrutrekker. Løft tre trim rundt girspaken opp og ut av konsollen.

2 Se innsiden av ventilene over radio. Finn metalltappene på innsiden av ventilene. Slipp disse kategoriene ved hjelp av lang flat skrutrekker, og trekk ventilene ut av dashbordet.

3 Skru ut skruene på toppen og bunnen av tre rammen rundt radioen ved hjelp av Phillips-skrutrekker. Trekk rammen av dashbordet.

4 Skru klimakontroll og radio fra dashbordet ved hjelp av Phillips-skrutrekker. Trekk enheten ut, og koble ledningene ved hjelp av hendene. Skru på radioen fra brakettene som holder radioen og klima kontroller sammen ved hjelp av Phillips-skrutrekker.