Slik fjerner CD-spiller fra en 1997 4Runner

Aksjen dekk i en 1997 Toyota 4Runner ikke har mange alternativer, men det beste var en CD-skifter montert på baksiden av SUV. Hvis du ønsker å oppdatere din lager stereo med noe mer moderne og up-to-date, kan du gjøre det bare ved å fjerne gamle dekk og installere en ny. Fjerne lager CD spiller bør ta ca 15 minutter å gjøre riktig.

Bruksanvisning

1 Åpne opp armlenet dørpanelet med hendene. Fjern trim panel rundt parkeringsbremsen bruke hendene til å løfte den opp og slipper klippene. Løft opp trim rundt girspaken bruke hendene og slipp klippene på samme måte.

2 Trekk klima bryterne av dashbordet. Plasser kroken verktøyet bak klimabetjeningspanelet og trekk verktøyet mot deg for å fjerne klima kontrollpanelet. Fjern skruene bak panelet ved hjelp av Phillips-skrutrekker. Trekk rammen av dashbordet med hendene for å løsne klipsene.

3 Skru på radioen fra dashbordet med skrutrekkeren. Dra den ut av dekket, og deretter koble ledningene og antenneledningen fra baksiden. Skru av stereo fra monteringsbrakettene med skrutrekkeren.