Slik fjerner batteriet fra Palm Treo Pro

Slik fjerner batteriet fra Palm Treo Pro


I 1996, Palm introduserte Pilot: den første personlig digital assistent eller PDA. Som mobiltelefoner og smarttelefoner har blitt må-ha elementer, har Palm utviklet sin teknologi for å ikke bare inkludere PDA, men smarte telefoner med PDA-lignende evner. I 2002 lanserte Palm sin Treo-serien. Opprinnelig bare en PDA, Treo slutt gjorde overgangen til en smart telefon, og ble den Palm Treo Pro i 2008. Nesten alt er tilgjengelig på Treo Pro med bare et klikk eller berøring, inkludert batteri. Faktisk, det er flere, enkle måter å fjerne telefonens batteri.

Bruksanvisning

1 Slå av Treo Pro. Trykk og hold inne på-knappen på toppen av enheten til den slår seg av.

2 Plasser Treo Pro slik at baksiden av enheten vender mot deg med logoen oppreist. Bruk din høyre tommel å forsiktig trykke opp på nedre høyre hjørne. Dekselet skal løsne.

3 Snu Treo Pro slik at baksiden av enheten vender mot deg med logoen oppreist. Plasser begge tomlene nederst på telefonen. Stabilisere enheten med de andre fingrene. Legge litt press på baksiden av telefonen, presser oppover med tommelen for å åpne dekselet.

4 Plasser telefonen sidelengs mellom begge hendene med volumtastene mot deg. Bruk høyre hånd til å stabilisere telefonen, og trykk nedover med venstre hånd inntil dekslet utgivelser.

5 Ta av batteridekselet. Finn hakket mellom batteriet og pekepenn. Plasser fingeren i sporet og løft batteriet ut.