Slik fjerner batteridekselet på en Evo 4G

Slik fjerner batteridekselet på en Evo 4G


Bakdekselet av HTC Evo 4G beskytter swap batteri og den medfølgende 2GB microSD-kort. For å få tilgang til de enkelte komponentene, kan du ta av dekselet uten verktøy. Det er sterkt anbefalt å slå av telefonen før du fjerner batteridekselet for å forhindre tap av data.

Fjerne batterideksel

Små klipp sikre batteridekselet til smarttelefonen. Sette fingerneglen i sporet øverst til venstre på dekselet gir deg et grep på det. Ved forsiktig ut fra telefonen, de skjulte klipp slipper med en hørbar snap og dekselet løsner. Hvis støyen skremmer deg, foregår mye saktere ved å jobbe fingeren rundt kantene av dekselet til hvert klipp løsner.

Under Cover

Det eneste du finner når du først ta av dekselet er installert batteriet, men løfte batteriet ut av batterirommet avslører informasjon klistremerke og microSD-spor. Løfte høyre låsen låser opp microSD-kort, slik at du kan skyve kortet ut for å overføre den til en datamaskin. Når du er klar til å installere batteriet, sørg for microSD-låsen er nede, og de metalliske kontaktene på batteriet på linje med de som er i rommet.