Slik fjerner baksetet på en Toyota Vista for mer lagringsplass

Toyota Vista er den japanske versjonen av Toyota Camry. Selv om det fremre og bakre ender av Vista skiller seg fra de av Camry, begge bilene har et problem til felles: begrenset lagringsplass. Ved å fjerne baksetet av Vista, kan du ta ned skilleveggen mellom bilen førerhus og bagasjerommet. Selv om resultatene ikke kan være visuelt tiltalende for alle, modifikasjon hovedsak utvider bagasjerommet på bilen gjennom hele bakre delen av bilen opp til plasseringen av forsetene, og legger mer lagringsplass.

Bruksanvisning

1 Åpne bakdekselet på bilen for å få full tilgang til baksetet. Skyv forsetene frem til en litt større arbeidsflate. Ta tak i nedre seteputen langs forkant og dra den rett opp, vinkelrett på gulvet, helt til du hører tre klikkelyder, noe som indikerer at tre fanger som fester puten på plass har hektet. Fjern det nedre seteputen fra kjøretøyet, slik at den øvre seteputen på plass.

2 Fjern de to 12-mm bolter man vil se etter å ha tatt ut puten i bunnen av den øvre seteputen på begge sider av setet, ved hjelp av en pipenøkkel. Vipp øvre seteputen frem til det ligger flatt, åpne opp plassen til stammen.

3 Trekk de to trim stykker på hver side av den øvre seteputen oppover på plass før de har koblet fra, og deretter trekke dem frem for å fjerne dem fra kjøretøyet. Etter å ha fjernet dem, kan du få tilgang til Skilleveggen mellom baksetet området og bagasjerommet.

4 Trekk bort trim - som går langs bunnen av kanten av skilleveggen mellom baksetet og bagasjerommet - fra partisjonen stykke. Den trim har et spor å koble den til partisjonen base, så dra den rett ned fra partisjonen til å gjøre dette.

5 Fjern det Skilleveggen ved å trekke sidedelene av skilleveggen mot fronten av bilen, inntil de frigjøres med et klikk fra den øverste delen av skilleveggen. Fjern de to sidedelene. Finn de to små runde gummi skruen dekker på forsiden av den øverste partisjonen delen, og fjern disse dekslene ved å lirke dem bort fra skruene under med en flat skrutrekker. Fjern de to Phillips-skruer du finner under dekslene.

6 Trekk av dekselet til midten bremselyset, som er festet til toppen av skilleveggen, for hånd. Fjern de to 10 mm boltene som fester midt lys til partisjonen, med pipenøkkel.

7 Trekk Skilleveggen fra bilen ved å trekke den mot fronten av kjøretøyet. Skyv sentrum bremselys gjennom sin tidligere monteringshullet som du trekker partisjonen gratis.