Slik fjerner baksetet Fra en 2005 Focus

2005 Ford Focus fikk gode karakterer for sin romslig interiør, Euro-stil håndtering og manøvrering. The Insurance Institute for Highway Safety, men var ikke så begeistret med det etter de fire-dørs sedan vurdert dårlig i side-effekt kollisjonstester. Til tross for at hadde Focus en god sikkerhetsmessig vurdering. Fjern baksetet for å få lasteplass eller for å komme inn i bagasjerommet hvis stammen låsen ikke vil fungere.

Bruksanvisning

fjerning

1 Fjern de to seteholdeboltene fra den fremre kanten av setet, ved hjelp av en skralle og socket. Løft den bakre seteputen forsamlingen opp og ut av kupeen.

2 Trekk sentrum bakre skulder sikkerhetsbelte ut noe fra stuet posisjon, og plasser bilbelte webbing holderen, eller en pålitelig klemme, oppoverbakke, og innen 8 inches av sikkerhetsbeltet stoppknappen.

3 Fjern den sentrale sikkerhetsbeltespenne brakett holderen bolt, med en Torx driver og skralle. Fell seteryggen frem til å eksponere festeanordningene. Fjern de fem ryggholdeboltene, ved hjelp av en skralle og socket, og flytt ryggstøtten ut av kupeen.

Installasjon

4 Plasser ryggstøtten på plass. Installer og trekk til festeboltene til 18 fot-pounds, ved hjelp av en fot-pund momentnøkkel og socket.

5 Installer sentrale sikkerhetsbeltespenne brakett og bolt, og stram så skruen til 41 fot-pounds. Skyv seteryggen opp i oppreist stilling. Ta av sikkerhetsbeltet webbing holderen, og sikre at beltet trekkes normalt.

6 Monter det bakre seteputen. Installer de to bakre pute holdeboltene og dreiemoment dem til 18 fot-pounds. Test driften av sete og rygg, og sørge for at de endrer posisjonene som forventet, og alt fungerer normalt.

Hint

  • Pass på at beltet ikke vri under denne prosedyren. Hvis beltet ikke dras normalt etter denne prosedyren, kan det hende du har innført en vri i beltet. Juster som nødvendig for at beltet til å fungere som tiltenkt.