Slik fjerner baksetene i en Toyota Celica

Fjerne baksetet fra Toyota Celica kan være nødvendig for noen reparasjoner. Hvis du trenger å endre teppe eller hvis setet selv trenger noen reparasjoner. Setet kommer ut i ett stykke slik at det vil gjøre jobben lettere for å ha et ekstra sett med hender som er tilgjengelige når du er klar til å fjerne setet fra bilen. Hvis du bytter ut setet, kan du finne en god erstatning sete gjennom en restverdi verksted eller kilden en ny gjennom forhandler.

Bruksanvisning

1 Åpne døren, lene forsetet fremover og komme inn i baksiden av bilen. Løft seteputene under front, til midten av setet fjerne den nedre pute fra låsene.

2 Lean seteryggene forover og finne festebraketten i midten av setet på gulvet. Tre bolter sikre det. Fjern de tre boltene med en socket og skralle da sett dem til side.

3 Beveg til den ytre kant av setet hvor den møter sideveggen av bilen. Finn festebraketten der og fjerne bolten med en socket og skralle. Gjenta dette på motsatt side av bilen. Sett boltene til side på et trygt sted.

4 Løft bakseteputene opp og skyv setet ut av døråpningen. Har noen hjelpe deg å få setet ut slik at du ikke skader setet eller bilens interiør hvis mulig.