Slik fjerner baksetene i en 2007 Toyota Avalon

Slik fjerner baksetene i en 2007 Toyota Avalon


Det er tider når du trenger å fjerne baksetet i 2007 Toyota Avalon. Du må kanskje skape ekstra plass slik at du kan hale store elementer, eller du trenger å reparere eller erstatte setet på grunn av skade. Uansett hvilke grunner for ønsker å fjerne setet, vil du trenge en pipenøkkel sett og en halv time å fullføre oppgaven. Ikke la noen sitte i baksetet området når det ikke er riktig sitte eller bilbelte tilgang.

Bruksanvisning

1 Åpne bilens bakdører. Det er to klemmene i henhold til den foran baksetet. Finn disse klippene og dra opp på setet nær klippene for å løsne setet.

2 Finn hvile adjuster arm underenheter. Det er en på undersiden av hver av de ytre seter i nærheten av dørene. Koble ledningene ved å trekke dem ut av pluggene.

3 Løft ut den nederste delen av setet.

4 Fjern baksetet nakkestøtte enheten ved å trekke den rett opp og ut av hullene det sitter i.

5 Finn de seks håndtakene rundt baksetet omkrets som holder baksetet på plass. Trekk dem til å frigjøre dem. Også fjerne de to hylledekkhetter plassert bak nakkestøttene du fjernet. Trekk opp på siden av hetten som ligger nærmest det midtre setet for å fjerne den.

6 Finne og bruke en pipenøkkel til å fjerne de bakre baksetet monteringsbolter bak hyllen dekkhetter du nettopp fjernet.

7 Ta av sikkerhetsbeltet på alle tre seter fra skulderbelteføringen på det øverste hjørnet av hvert sete. Slip setebeltet gjennom sprekken av veiledningen.

8 Finne de bolter og muttere under den nedre del av setet, og fjerne dem med en pipenøkkel. Det vil være to på førersiden baksetet delen og to på den andre delen av baksetet.