Slik fjerner 1982 Dodge Omni Starter

Du kan fjerne Omnis starter rett hjemme uten å måtte ta bilen til et verksted. Bildeler startere vanligvis vare hele livet av bilen. Det er flere mulige årsaker til å ikke starte, inkludert defekt batteri, dynamo, starter stafetten, tenningslåsen, starter eller starter solenoid. Hvis du mistenker at starteren, vil de fleste auto deler butikker teste den for deg. Du må kanskje bytte solenoid eller hele starter. Fjern starteren og få den testet. Starteren er på nedre side av bakakselen tilfelle for 1,6, 1,7 og 2,2 liters motorer i 1982 Dodge Omni.

Bruksanvisning

fjerning

1 Koble den negative kabelen (svart) fra sin post på bilbatteriet med en pipenøkkel. Plasser kabelen vekk fra alle andre metaller i motoren området som det kan kontakte. Den negative innlegg og kabelen på batteriet vil ha et minustegn ved siden av den. Sjekk på toppen av batteriet for denne symboler plassering.

2 Påfør Omnis nødbremsen og fast plassere bremseklosser bak begge bakhjulene. Hev Omni med en bil jack på passasjersiden nær dekket. Plasser en jack stå under pinch-sveis støtte punkt og senke bilen på den. Ta ut kontakten.

3 Sett på et par vernebriller og skyve under Omni hodet først. Finn start på siden av transmisjonskassen. Bruk white malere tape til å tydelig markere både av magnet s ledninger slik at du vet hvilke går der senere.

4 Fjern magnet er ledninger med en skiftenøkkel. Fjern boltene fra støtten klippet på slutten av starteren (hvis det er en) med en pipenøkkel, og sett dem til side.

5 Fjern starteren er festeboltene eller mutterne en om gangen med en pipenøkkel. Før du tar den endelige bolt eller mutter på toppen av starteren, sørg for at du fullt ut støtter starter med én hånd. Det er flere konfigurasjoner for forretter på denne bilen. Enten starteren har en bakre støtte klipp og er sikret med muttere eller bolter avhenger av motoren og om bilen har manuell eller automatisk girkasse.

6 Senk starter fra sin monteringsposisjon sakte. Den starter, men små, veier ca 8 pounds. Ta starteren til en auto deler butikken og få den testet. Hvis det må skiftes, sjekk den nye for å sørge for at det samsvarer nøyaktig med den gamle. Det var seks forskjellige forretter som brukes på '82 Omni, på grunn av de forskjellige motor / transmisjonskombinasjoner. Slik installerer du starter på Omni reversere denne prosedyren nøyaktig.

Hint

  • Alltid holde alle boltene som du fjerner fra kjøretøyet på et trygt sted, for eksempel en lomme. Skade bolter eller deres tråder vil føre til langvarig bilverksted.