Slik Finn GM Maling Codes

Chipped eller ripete maling kan redusere appell av en bil finish, og profesjonelle maling jobber kan koste hundrevis eller kanskje tusenvis av dollar. Heldigvis er det enkelt å identifisere den eksakte fargen på lakken, slik at små blemmer fikses med relativ letthet. Denne prosessen er spesielt enkelt med GM biler, som hver er produsert med en servicedeler Identification (SPI) klistremerke som inneholder bilens maling koder.

Bruksanvisning

1 Finn din GM bilens SPI klistremerke ved å sjekke en rekke felles steder, inkludert hanskerommet, reservedeler dekk dekke og førerdøren. SPI klistremerker er vanligvis små sølv eller hvite rektangler med svart skrift.

2 Finn din bilens lakk kode på SPI klistremerke. Kodene er tallene som direkte følge "BC / CC U." BC står for grunning. CC står for klarlakk. Og U står for øvre, som kan vise til trimming eller andre kosmetiske alternativer. To-tone modeller vil også ha en "L" (lavere) kode.

3 Skriv ned alle de fargekoder. Du kan ikke vite hvilken kode refererer til den fargen du trenger til du ser fargen på et diagram eller maling kan. Det er en god idé å ha alle kodene på hånden.

4 Besøk en auto deler butikken og kjøpe riktig mengde maling.