Slik feilsøker Your 150 CC Scooter

Slik feilsøker Your 150 CC Scooter


Mange enkle komponenter i en 150 cc scooter kan få funksjonsfeil forårsaker scooter til dårligere resultater. Å være i stand til raskt å feilsøke eventuelle problemer med scooter system er en utmerket måte å unngå kostbare mekaniker regninger. Utføre en enkel feilsøking prosedyre helst din 150 cc scooter virker merkelig er en nødvendig prosess før du velger å ta scooter til en lisensiert mekaniker.

Bruksanvisning

1 Vri nøkkelen til "On" posisjon for å sjekke målere. Mange 150 cc scootere har konsollen målere som viser nivåer av ulike elementer av scooter, som for eksempel drivstoff, kjørelengde, hastighet og enda oljetemperatur. Hvis noen av disse målerne ikke forskyves når du vrir nøkkelen til "On" posisjon, kan du ha et problem med det elektriske systemet på scooteren.

2 Sjekk dekktrykket på foran og bak dekk med en lufttrykkmåler. For 150 cc scootere, bør forhjulet være på ca 22 psi, og bakdekket bør være på ca 29 psi. Hvis enten dekket er underinflated, vil scooter hastighet bli negativt påvirket. Hvis enten dekk er overinflated, vil scooter håndtering bli påvirket.

3 Stram alle synlige skruer med en pipenøkkel på toppen og bunnen av scooter. Synlige bolter er mest sannsynlig å løsne, fordi de er utsatt for elementer, inkludert regn og hoppende bergarter. Løse bolter, spesielt på estetiske panel, kan ofte føre til at scooter å skrangle under drift, noe som gir scooter følelsen av å ha en alvorlig mekanisk problem, når det i virkeligheten er det en enkel sak for en løs del.

4 Sjekk din scooter batteri med en spenning meter. Åpne batterirommet under setet og fest den røde (positive) måler til den positive terminalen og den sorte (negative) måler til den negative polen. Måleren skal lese ca 5,85 kilowatt.

Hint

  • Gjennomgå vedlikehold poster av din scooter, særlig datoene for oljeskift. Endre scooter olje og oljefilter på hver 1000 miles.