Slik feilsøker Strøm Windows på en Ford F-250

Slik feilsøker Strøm Windows på en Ford F-250


Kraft vinduer på Ford F-250 bør gi deg mange år med problemfri ytelse. Men over tid, kan strømmen vinduet modulen oppbrukt. Motoren som driver vindu saksearmer kan også mislykkes. Dette er de mer alvorlige problemer som kan oppstå med F-250 er elektriske vinduene. Vanligvis er problemet mye enklere. Men du trenger å feilsøke problemet før du gjør noen reparasjoner.

Bruksanvisning

1 Åpne sikrings panelet under rattstammen ved å trekke ned på omslaget.

2 Trekk sikringen for de elektriske vinduene; bruke sikringen diagrammet for å finne sikringen hvis du har problemer med å finne den. Bruk sikringen avtrekker i sikringspanelet for å fjerne sikringen.

3 Sjekk metallbåndet inni sikringen. Strimmelen bør ikke brennes eller ødelagt på noen måte. Hvis det er, erstatte denne sikringen med en fungerende sikring av samme strømstyrke.

4 Sjekk strøm-vinduet lås på din Ford F250. Kraften-vinduet lock ligger ved strøm vinduet knappen på døren armlenet. Hvis dette ved et uhell blir slått til "lock", vil du ikke være i stand til å heve eller senke vinduet med låsen engasjert.

5 Lytt til vinduet motor. Hvis motoren høres anstrengt, er det sannsynligvis et godt tegn på at motoren er sviktende og må skiftes.