Slik feilsøker Strøm Seter

Slik feilsøker Strøm Seter


Noen biler er utstyrt med elektrisk justerbare seter. De kan brukes for å tilveiebringe tilpasset støtte for enkelte kropps egenskapene til fører og passasjer. Noen kraft seter er også oppvarmet med strøm-opererte elektriske elementer. Problemer med strøm setene kan omfatte, finne kontrollene, justere kontrollene, hindringer, samt problemer med oppvarming. Denne typen problemer kan løses ved å følge noen feilsøkingstrinn.

Bruksanvisning

1 Finn kontrollene, hvis setene er ikke i en komfortabel sittestilling. Vanligvis finner du justeringskontroller på utsiden kanten av setet bunnen. Det er så mange som seks til åtte justeringer som kan gjøres. Designere brukt en skisse av et sete for å lage knapper for mange år siden. Designet ble ansett som så vellykket at det nå brukes mye. Trykk den delen av disposisjonen som du vil justere, og setet vil bevege seg. Slipp knappen når setet føles behagelig.

2 Skift ut sikringen, hvis setene ikke vil flytte. Hvis setene inkluderer varmeelementer, vil varmen ikke fungerer. Sikringsboksen plassering kan variere fra bil til bil, så sjekk manualen for din bestemt sted. Match erstatning sikringsstørrelsen og farge med den eksisterende sikring. Sikringen vil bli merket med en indeks på, eller rundt, den sikringsskap, og kan være på baksiden av omslaget.

3 Hvis setene fremdeles ikke vil flytte, sjekk under setene. Seat reise kan bli begrenset av objekter som blokkerer mekanismen.

4 Se etter den oppvarmede setebryter, hvis den elektriske setejusteringen ikke varme. Bryteren er ofte på bunnen av dashbordet, under klimakontroll. Det er vanligvis to brytere, en for sjåføren og en for passasjeren. Det kan ta to til fem minutter for setene til varme.