Slik feilsøker Rubbing Sounds på Dekk

Bilens dekk gir kontaktflaten for å få kraften fra motoren til bakken. Selv om det kan høres enkelt ut, kan mange ting gå galt med dem. Custom modifikasjon, eller slitte eller dårlige støt kan forårsake gni lyder. Heldigvis er de lett å feilsøke.

Bruksanvisning

1 Kontroller dekk sammensatte klaring på kjøretøyet. Plasser hånden mellom toppen av dekket og hjulbrønn. Det bør være minst 2 inches klaring for å unngå gnaging. Hvis det ikke er det, og du merker dekk rubbing mens du går over humper eller mens du trykker jettegryter, er det sannsynlig at sjokk ikke er stiv nok til å hindre at fjæringsvei forårsaker kroppen til å komme i kontakt med dekket. Du må enten erstatte sjokk eller heve bilen tilbake til sin fabrikk opprinnelige høyde.

2 Vri rattet helt til høyre. Kontroller klaring av fronten av dekket mot innsiden av hjulet slimhinnen, den trekkstang, og styrespindelen. Hvis det er å treffe noen av disse komponentene, dekkene er enten for stor for bilen din og du trenger mindre dekk eller bilens camber eller tå er ute av stilling og må justeres.

3 Drei rattet helt til venstre. Kontroller klaringen av baksiden av dekket mot den indre foring hjulet og styre- armer (både øvre og nedre), samt akseltappen. Hvis dekket berører noen av komponentene, må justeringen kontrolleres eller dekket erstattet med et dekk med en tynnere kontaktflaten.

Hint

  • For spesifikk informasjon om bilens originale dekk spesifikasjoner, ta kontakt med den aktuelle bilens manual (se Ressurser).