Slik feilsøker Polaris Elektrisk start

Slik feilsøker Polaris Elektrisk start


Polaris er et selskap som en pioner i markedet for personlige fritidskjøretøy, produksjon sin første snøscooteren i 1950. Siden den gang har selskapet utvidet, og som i denne publikasjonen tilbyr ATV, motorsykler og mer. Et utvalg av Polaris 'kjøretøy tilbyr elektriske startere som, i likhet med alle kjøretøy system, kan etter hvert slutter å fungere som den skal. Hver eier bør gjøre seg kjent med metoder for feilsøking, lære å utføre enkle reparasjoner og når du skal ta bilen til butikken for strengere reparasjoner.

Bruksanvisning

Batteri

1 Sjekk bilens batteri først. Plasseringen av batteriet varierer avhengig av merke og type kjøretøy. Rådfør deg med brukerveiledningen for den nøyaktige plasseringen for din Polaris kjøretøy.

2 Løsne remmen som holder batteriet på plass og ta av batteridekselet.

3 Koble den sorte batterikabelen først med en skiftenøkkel. Koble den røde kabelen og ta ut batteriet fra kjøretøyet. Hvis det er en vanlig batteri, pass på å ikke tippe batteriet under fjerningen.

4 Sjekk spenningen i batteriet med et voltmeter for å sikre at det er fulladet. Hvis ikke, må du lade med en angitt batterilader. Polaris biler vanligvis kaller for 12-volts batterier og ladere.

5 Sjekk for korrosjon rundt batteripolene. Hvis det finnes korrosjon, skrape bort korrosjon med en wire-børste.

6 Skift ut med et nytt batteri med samme spenning hvis batteriet er skadet eller hvis terminalene er korrodert repareres.

7 Sett batteriet på plass, denne gangen du kobler den røde kabelen først, etterfulgt av den svarte kabelen. Gjør om batteri stroppene tilbake og sikre batteriet på plass.

8 Prøv den elektriske starteren igjen. Hvis det fortsatt ikke fungerer, gå videre til neste avsnitt.

Tennplugger

9 Sjekk Polaris 'tennplugger neste, da disse kan også føre til problemer med elektrisk start.

10 Finn ut tennpluggene i hver av bilens sylindere. Fjern hver plugg ved å rotere tennplugg hetten en kvart omdreining og trekke den av pluggen. Bruk en tennpluggnøkkel for å rotere hver tennplugg mot urviseren og ta det av.

11 Inspiser hver plugg. Hvert skal være grå eller lys brun i fargen. Hvis noen pluggen er brent eller sprø, erstatte den med samme type tennplugg.

12 Mål gnistgapet med en wire-tykkelse eller gap bladsøker. Hvis gapet er for stort, trykk forsiktig pluggen mot et fast underlag til det er riktig tykkelse. Dersom avstanden er for liten, bruker måler for å trekke kroken ende inntil den er ved den riktige bredde.

1. 3 Installer tennpluggene, snu hver urviseren inn i sin respektive sylinder med en tennpluggnøkkel. Sett hver tennplugg hetten tilbake på plass og prøv elektrisk start igjen.