Slik feilsøker Min Palm Zire 31

Slik feilsøker Min Palm Zire 31


Å holde styr på timeplanen din og bidra til å organisere livet ditt er det primære formålet med Palm Zire 31 håndholdt personlig digital assistent (PDA). Etter flere bruksområder for enheten din, kan du begynne å oppleve noen problemer. Etter noen få enkle trinn og utføre din egen grunnleggende vedlikehold vil spare deg for penger, tid og frustrasjon. Lær å riktig lade opp Zire, utføre en myk tilbakestilling av systemet for frosne skjermer, oppklare misforståelser med datamaskinen og Zire, og kalibrere skjermen.

Bruksanvisning

1 Lad Zire, hvis du opplever plutselige strøm tap problemer. Åpne gummidekselet (ligger på venstre kant av Zire), som beskytter "Power Connector" mot støv og skader. Koble laderen til "Power Connector". Plugg den andre enden i en strømkilde, for eksempel en stikkontakt. La Zire å ta betalt for et par timer. Se i batterimåleren på skjermen for å avgjøre statusen på batteriet under opplading. Hvis telefonen din er helt død, er dataene trygt for en uke.

2 Utfør en myk tilbakestilling av systemet, hvis Zire ikke reagerer på noen handlinger. Dette vil fortelle din Zire å avslutte alt den gjør og restart, og vil ikke påvirke noen av dine lagrede data. Slå Zire over på sitt ansikt. Skaff en tynn, spiss gjenstand, for eksempel en penn eller en binders. Trykk på skarpe spissen ned i "Reset" -knappen (den lille hull plassert i øverste venstre hjørne av din Zire tilbake).

3 Koble laderen til Zire som et første skritt mot å korrigere synkroniseringsproblemer med datamaskinen. Koble laderen til en stikkontakt. Plugg "HotSync" kabelen i Zire, og koble den frie enden inn i datamaskinens USB-port. Klikk på "HotSync Manager" ikonet på skrivebordet systemstatusfeltet i Windows (i det nederste høyre hjørne av skjermen). Klikk på "Local USB" -ikonet hvis det ikke viser en hake ved siden av den. Klikk "Start" på oppgavelinjen, hvis du ikke ser "HotSync Manager" ikonet i det hele tatt. Velg "Programmer", og finne Palm desktop programgruppen. Uthev og klikk på "HotSync Manager." Klikk på "HotSync" -ikonet når den vises i skuffen, og kontroller at "Local USB" ikonet er valgt.

4 Rekalibrere en off-balanse skjermen, hvis Zire ikke svarer på dine trykk. Åpne "Digitizer Preferences" ved hjelp av pekepennen (den penlike enhet plassert på siden av enheten). Velg "Hjem", "Prefs" og deretter "Digitizer." Følg kalibreringsinstruksjoner ved å trykke på mål så nøyaktig som mulig. Velg "Ferdig" når kalibreringen er riktig justert.