Slik feilsøker Kodak kameraer

Slik feilsøker Kodak kameraer


Kodak har vært involvert i fotoindustrien siden selskapets oppstart i 1892. Opprinnelig som spesialiserer seg på tørre plater for stort format kameraer, Kodak utviklet seg sammen med fotografering, produserer noen av verdens mest populære 35mm film ved midten av 1930-tallet. Selskapet har de siste årene fokusert sin oppmerksomhet på digitale kameraer. Suksessen til Kodaks Easyshare linje, består av hovedsakelig pek-og-skyt kompaktkameraer, er et bevis på den økende favør av digitalt format. Mens kameraer av denne typen er ikke uovervinnelig, feilsøking problemer er rask og enkel.

Bruksanvisning

1 Sett på kameraets batteri med et nytt sett. De fleste av Kodaks kompakte digital er drevet av alkaliske AA-celler. Hvis kameraet bruker et oppladbart batteri, gir det en full lading ved hjelp av den medfølgende ladestasjonen eller erstatte den med en reserve.

2 Slett uønskede bilder fra medielagringskort for å klare opp ekstra plass. Hvis du har en tom reservekort på hånden, erstatte en komplett ett med den. Når et mediekortet er fullt, kan kameraet hindre nye bilder blir tatt.

3 Engasjere kameraets flash-funksjonen for å unngå undereksponerte (for mørkt), uskarpe bilder. De fleste Kodak-kameraer vil automatisk oppdage når blits er nødvendig, men du kan aktivere det ved hjelp av styreplaten på baksiden av kameraet.

4 Fjern partikler av sand og skitt fra kameraets linse bolig ved hjelp av en luftblåser. Av disse partiklene kan sette seg fast i huset, slik at objektivet for å trekke fintfolk eller fryse i den utvidede stilling.

5 Fikse en fast zoomobjektiv ved å bruke fast press nedover på utsiden av linsen med tomlene. Etter et tilfeldig dråpe eller røff behandling kan objektivet blir forskjøvet i sin bolig.

6 Tørke ut en våt kamera ved å plassere den i en plastpose fylt halvveis med tørr hvit ris. Fjern batteriene og media lagringskortet før du legger den i posen. La kameraet sitte uforstyrret i posen over natten før du forsøker å slå den på.

7 Finn og trykk på kameraets Reset knappen hvis LCD-skjermen har frosset eller kameraet vil ikke slå seg på. Tilbakestillingsknappen er vanligvis plassert på undersiden av kameraet eller under USB-porten dekselet til den ene siden av kamerahuset.

8 Øk kameraets sensor følsomhet eller ISO-nivået, for å bruke raskere lukkerhastigheter og eliminere uskarpe bilder. Bruk kontroll pad og digitalt grensesnitt for å velge en ISO på 400 eller høyere når du tar bilder innendørs eller i andre forhold med lite lys.

Hint

  • Ta med deg kameraet til en profesjonell reparasjon tjeneste eller ditt Kodak-forhandler hvis det er et alvorlig problem. Reparasjoner skal utføres av en Kodak reparasjon person eller en lisensiert profesjonell.
  • Ikke forsøk å demontere kameraet hvis du er uerfaren med digitalkamera mekanikk.