Slik feilsøker Jeep Cherokee elektriske problemer

Jeep Cherokee elektriske system er ansvarlig for å gi strøm til alle elektriske komponenter i bilen. De vanligste problemene med Cherokee system er i ladesystemet og sikringspanelet. Før du bytter ut elektrisk komponent, må du feilsøke det elektriske systemet først.

Bruksanvisning

1 Sett skiven på voltmeter for å "volt".

2 Trykk på den røde ledningen på voltmeteret til strømkontakten på batteriet.

3 Trykk den sorte ledningen til den negative polen på batteriet.

4 Sjekk avlesning på voltmeter. Avlesning skal være 12,6 volt. Hvis det er under denne spenningen, er batteriet utladet. Hvis den er under 12,3 volt, er batteriet død. Du må bytte batteri eller må det lades.

5 Åpne sikringspanelet under Cherokee rattet. Vri utløserknappen på panelet og trekk panelet rett ned for å fjerne dekselet. Bruk sikringen avtrekker inne i sikringsboksen for å fjerne og inspisere hver sikring på panelet. Sørg for at metallstripen i den sikringen ikke er brent eller skadet på noen måte. Skift ut eventuelle ødelagte eller brent sikringer med en annen sikring av samme strømstyrke.

6 Sjekk den eksponerte elektriske ledninger under panseret på bilen. Enhver skadet eller frynset ledninger må erstattes av en profesjonell mekaniker.