Slik feilsøker Infocus LP600 projektor

Slik feilsøker Infocus LP600 projektor


InFocus LP600 multimedia projektor er utviklet for bruk i kontor og klasserom, for prosjektering lysbildefremvisninger eller andre multimedia fra datamaskiner og andre videokilder koblet til dem. Dette betyr ofte at en projektor blir brukt av en rekke mennesker i løpet av en dag, noe som betyr at sjansene for at en av dem har messed opp projektorens innstillinger er skikkelig høy. De fleste av problemene brukerne av LP600 møtet kan trolig løses ved å kjøre gjennom en rask feilsøkingsprosessen.

Bruksanvisning

1 Sjekk om objektivdekselet er fortsatt på.

2 Sjekk projektorens strøm og videokabler for løse tilkoblinger i begge ender. Fast tilkoble eventuelle løse kabler.

3 Sjekk LED-indikator projektorens. Solid grønn indikerer normal funksjon. Blinker grønt indikerer at projektoren er enten starte opp eller kjøles ned etter bruk. Blinkende rødt indikerer en vifte eller lampefeil. Slå av projektoren, så sjekk ventilene for blokkering. Vent ett minutt før du slår på projektoren igjen. Et rødt lys indikerer en alvorlig feil; kontakt InFocus teknisk støtte i denne saken.

4 Sørg for at projektoren er satt til riktig videokilde, og at videokilden er konfigurert til å sende video til projektoren. Oppløsningen på videosignalet skal ikke være høyere enn 1024 x 768 piksler, og oppdateringsfrekvensen settes høyere enn 60 Hz. Datamaskiner kan trenge å bli satt til dual-modus. Noen bærbare datamaskiner kan ha behov for å ha sine interne LCD-skjermer er deaktivert for å spille av videoer riktig.

5 Flytt projektoren til et annet sted hvis bildet ikke er sentrert på skjermen, og juster zoom å projisere et bilde i riktig størrelse.

6 Juster projektorens keystone innstillingene hvis bildet ikke er firkantet. Justere innstillingene for fokus eller skarphet hvis bildet er uklar.

7 Juster fargeinnstillingene projektorens i "Bilde" -menyen hvis fargene projiseres ikke sams kilden.

8 Endre projektorens størrelsesforholdet mellom 4: 3 og 16: 9 hvis det ikke er riktig form for skjermen du bruker. Denne innstillingen er i "Bilde, Aspect Ratio" -menyen.

9 Endre "tak" innstillingen i "Innstillinger System" menyen hvis det er opp ned. Endre "Rear" innstilling fra den samme menyen hvis bildet er speilvendt fra venstre mot høyre.

10 Endre projektorlampen hvis lampen ikke slår seg på, og LED-indikatoren blinker rødt.