Slik feilsøker Honda problemerKjøretøy krever konstant vedlikehold, reparasjoner og omsorg for optimal ytelse. Når bilen har problemer, er det viktig å feilsøke dem slik at å få bilen til en mekaniker er mulig. Mange problemer som kommer med Hondas er mulig å fikse hjemme som de er mindre problemer, men store problemer krever tjenester av en ekspert.

Bruksanvisning

1 Start Honda. Lytt for rare lyder. Odd lydene er ofte en indikasjon på noe galt med bilen. Problemer kan variere mellom å sette feil drivstoff i Honda på motorens deler som må byttes. Høy pitched squeaking eller pipende er vanligvis et problem som krever reservedeler, for eksempel Registerreim. Knocking fra kjøretøyet er et tegn på å sette i feil drivstoff.

2 Se etter noen rare tegn. Lyder er et typisk problem som kan oppstå med alle kjøretøy og er vanligvis et tegn på at deler må skiftes ut. Odd tegn på en Honda er ofte elektrisk i naturen også. Se etter tegn som en motor som ikke turtall. Dersom motoren i en Honda ikke rev forbi et visst punkt, er det mulig at problemet stammer fra det Honda chip. Sjekk chip og sikre at det er installert i riktig retning. Hvis chip eller deler rundt brikken er bakover, fikse problemet ved å vippe dem rundt. Hvis problemet vedvarer, er det chip sannsynligvis skadet eller hvis en ny chip ble nylig installert i Honda, er det mulig at det er uforenlig.

3 Se på været når det oppstår problemer. Hondas kan noen ganger ha problemer under varmt vær. Når bilen ikke vil starte i løpet av varmt vær, er problemet sannsynligvis en dårlig hoved stafett. Hvis hoved stafetten er problemet, må det vanligvis erstatning eller feste hvis utbedringen mulig. Eldre Hondas vil vanligvis kreve en ny stafett.

4 Vær oppmerksom på røyk. Røyk er alltid et tegn å se etter i et kjøretøy. En mulig årsak til røyking i en Honda er i endring fra syntetisk olje til vanlig motorolje. Dette fører til at Honda å røyke. Oljeskift tilbake til syntetisk vil vanligvis løse problemet.