Slik feilsøker Honda Automatic Tire Sensor

Slik feilsøker Honda Automatic Tire Sensor


Automatiske dekk sensorer, kjent som TPMS, er nå svært vanlig i de fleste nye biler. Disse TPMS sensorene er konstruert for å la sjåføren vet når et dekk er lite lufttrykk. Lavt dekktrykk er nummer én årsak til dekk svikt. Noen ganger TPMS enhet vil mislykkes eller det vil vise et lavtrykk signal på dashbordet, så det er viktig å vite hvordan man skal feilsøke enheten når den ikke fungerer som den skal.

Bruksanvisning

1 Kontroller trykket i hvert dekk individuelt med lufttrykkmåleren. Dekkene må blåses opp til de nøyaktige spesifikasjoner på bildøra.

2 Blås noen low dekk med luftkompressoren med inflasjon montering. Hvis dette ikke løser problemet, går du videre til neste trinn.

3 Bli kjent med TPMS skanneren. Det er mange forskjellige merker, men de virker på en lignende måte. Bla gjennom menyen til du finner ditt år og gjør av Honda. Følg anvisningene på skjermen for hvert hjul til du finner den TPMS enhet som ikke vil lese. Dette er feil enhet.

Hint

  • Hvis du finner ut at en av enhetene ikke fungerer lenger, vil det ha å bli erstattet. På tidspunktet for denne artikkelen batteriene kan ikke byttes.