Slik feilsøker en Vizio L32

Slik feilsøker en Vizio L32


Flatskjerm-TV er svært populære på grunn av størrelsen, fleksibilitet i bruk og teknologi. Mange bedrifter produserer og selger disse TV, noe som øker konkurransen og senker prisene. Flate paneler er produsert på et så høyt volum at noen vil ha feil og problemer. Vizio L32 er en 32-tommers LCD HD-TV som gir kunden en god TV og en god pris. Som alle andre LCD-TV, vil det være problemer som kan løses hjemme uten behov for en profesjonell tekniker.

Bruksanvisning

Slik feilsøker en Vizio L32

1 Kontroller alltid at strømkabelen er riktig koblet til baksiden av TV når har problemer slår på TV eller hvis TV-apparatet slår seg av under visning. Til tider kunne stikkontakten selv bli overbelastet, avhengig av hva andre enheter dele plassen med fjernsynet. Avhengig av hvor TV er plassert, kan det også bli overopphetet og slå seg til tider.

2 Hvis du opplever forvrengt bildekvalitet, er det første du må sjekke er videokablene. Hvis dette er første gang du setter inn fjernsynet sikre kablene er koblet riktig fra kabelboks, mottaker, DVD-spillere eller andre elementer som blir brukt. Utveksler kablene for å se om kvaliteten forbedres.

3 Juster innstillingene i innstillingsmenyen, som de fleste TV-er prepackaged i det beste formatet for butikkene, men ikke for ditt hjem. Prøv å justere innstillingene for å passe din visningsområdet ved å justere kontrast, skarphet og lysstyrke. Du kan også bruke en kalibrering DVD for å justere innstillingene for TV som passer dine visningspreferanser.

4 Test lydproblemer ved å endre inngangene som brukes. Kablene som benyttes kan være skadet eller TV inngangs kan bli skadet i tillegg. Lyden kan også kobles til mottakeren i stedet for direkte til TV, som ikke ville la fjernsynet styre lyd. Kontroller lydinnstillingene i alternativmenyen i tillegg til å sikre at det er riktig innstilt.

Hint

  • Hvis nylig kjøpt fra en forhandler, kan enkelte defekte elementer byttes eller returneres.