Slik feilsøker en Viewsat Ultra

Slik feilsøker en Viewsat Ultra


Den Viewsat 2000 Ultra er en digital satellittmottaker. En digital satellitt-mottaker dekoder det digitale signalet kringkastes fra en satellitt og viser det på en betrakterens TV-skjermen. Den første kommersielle satellitten ble lansert i 1965. Digitale mottakere erstatter de analoge mottakere som digitale tilbud bedre lydkvalitet og bildeoverføring, og har plass til bruk av HD-TV (HDTV). Forsiktig håndtering og lagring av Viewsat 2000 Ultra kan bidra til å forlenge holdbarheten.

Bruksanvisning

1 Kontroller at videoutgangen på mottakeren er koblet til videoinngangen på TV-apparatet. Hvis videoutgangen ikke er riktig koblet til TV-apparatet, vil ingen bilde vises. Den type kabel vil avhenge av hvilken type tilkobling, for eksempel høy definisjon, komponent audio / video eller standard audio / video.

2 Sjekk signalstyrken på mottakeren hvis bildekvaliteten er dårlig. Trykk på "meny" knappen på mottakeren fjernkontrollen. Velg "Antenna Setup" ved hjelp av retningsknappene. Hvis signalstyrken er å registrere deg som lav, justere parabolantenne for å optimalisere signalstyrken. Rådfør den spesifikke modellen av parabolantenne for å få instruksjoner om justering sin posisjon.

3 Sjekk strømkabelen hvis mottakeren LED lyser ikke opp på frontpanelet. Hvis strømkabelen ikke er tilkoblet, fast koble den til mottakeren og en strømkilde. Bytt strømkabelen hvis den er skadet eller frynset.