Slik feilsøker en Transmission Fluid lekkasje i en Chevy Suburban

Chevrolet Suburban navneskilt har eksistert siden 1935. Det er den eldste navneskilt fortsatt i bruk av Chevrolet. Dens størrelse og passasjer bæreevne gjør det til en global favoritt. Dagens produksjon modellene har bare fire-trinns automatisk girkasse. Selv om en sjelden forekomst, overføring væskelekkasje er ikke i det hele tatt vanskelig å diagnostisere. Ren væske, men kan noen ganger være vanskelig å se på grunn av den halvt gjennomsiktige natur, spesielt når under kjøretøyet i mørke forhold.

Bruksanvisning

1 Hev Suburban med jack, står plass jack under rammen og senke bilen på tribunen. Bruk en lommelykt for å inspisere overføring for lekkasjer. Hvis overføringen er blitt lekker for en stund væske og skitt vil ha akkumulert over overføringen. Det må renses for å finne lekkasjen.

2 Se nøye rundt tjenesten pannen. Pan pakninger er den vanligste lekkasjen. Disse er lett å betjene og som regel en ny sendefilter er nødvendig. Skift ut pakningen og filtrere hvis pakningen lekker.

3 Bevege seg til den fremre delen av overføring hvor det er boltet til motoren. Hvis væske siver fra her, har front segl mislyktes, og overføringen må fjernes for reparasjon. Dette betyr vanligvis at pumpen foringen har forstuet, slik at væske lekker forbi foran segl. I dette tilfellet må overføringen fjernes. Ta kontakt med en kvalifisert butikk for store reparasjoner.

4 Shine en lommelykt rundt alle de elektriske kontaktene på overføringen. Alle av dem har seler som skal inspiseres. Hvis noen kontakt lekker reparasjonen er interne. Adgang er oppnådd gjennom kjelen og overføringen behøver ikke å bli fjernet.

5 Flytte til baksiden av overføringen for den endelige understell inspeksjon. Undersøke halen akseltetning hvor drivakselen spline passer inn i transmisjonen. Hvis dette segl har mislyktes halen aksel foringen bør erstattes med forseglingen. Transmisjonen trenger ikke å fjernes for reparasjon.

6 Senk Suburban, heve panseret og inspisere overføring væske. Dersom det er melkeaktig overføring kjøleren lekker og overføringen vil måtte fjernes for service. Kjøleren må også skiftes ut. Kjøleren er plassert i radiatoren. Til tider kjøleren vil lekke inn i radiatoren, og overføring væske vil være i radiatoren.

7 Fjern radiatorlokket når motoren er kald. Undersøk væske for oljeaktige, rødbrune rest flyter på toppen av kjølemiddelet. Dette indikerer overføring kulere lekker og må skiftes.