Slik feilsøker en Toshiba SD-V295

Slik feilsøker en Toshiba SD-V295


Med to enhetene sammen, gjør at DVD / VCR kombinasjon spiller forbrukeren å spare hylleplass. Toshiba SD-V295 er en DVD / VCR combo som gjør at DVD til videooverføring. Det er også en antenneinngang og tuner for kabel TV-titting. Som enhver forbruker elektronisk enhet SD-V295 kan ha problemer og problemer. De fleste av disse problemene kan løses uten tjenestene til en tekniker.

Bruksanvisning

Slik feilsøker en Toshiba SD-V295

1 Trygt plugge enheten inn i strømuttaket hvis det er strømproblemer. Også flytter enheten til en annen stikkontakt for å sikre er var ikke en defekt stikkontakt. Hvis det ikke hjelper, kobler du fra SD-V295 i 30 sekunder og deretter koble den til igjen for en soft reset. Sørg for å velge VCR eller DVD-modus, slik at riktig enhet er slått på.

2 Kontroller tilkoblingene fra antennen eller andre enheter som er koblet til SD-V295 for å sikre at alle inngangene er sikre. Sjekk om TV er på riktig inngang og enheten er koblet til TV-apparatet på riktig måte. Hvis det fortsatt er noen video eller lyd endring tilkoblingskablene.

3 Hvis videospilleren ikke er opptak fra kilden på riktig måte sørge kategorien slette brytes av videokassetten. Kontroller også at timeren ble riktig satt med en egnet opptakshastighet for båndet. Pass på at DVD blir overført til en VHS-kassett har ingen opphavsrettsbeskyttet materiale som SD-V295 ikke tillater deg å overføre opphavsrettsbeskyttet materiale.

4 Bildekvaliteten kan bli påvirket hvis sporings på videospilleren må justeres. Dessuten kan videohodet være skittent og må rengjøres. Bruk en videospiller rensesett eller åpne enheten og rense hodet med alkohol og bomullspinner. Tapen kan være slitt ned eller skadet, så vel som også kan skade videospilleren. Hvis DVD-kvalitet er ikke klart sørge for at progressive scan er på.

5 Fjernkontrollen har en rekkevidde på ca 21 fot i et dårlig lys miljø. Hvis lampene lyse eller det er hindringer i veien, eller hvis batteriene er svake signalet vil ikke fungere skikkelig. Bytt batteriene eller senke lyset i rommet. Sørg for å sikte med fjernkontrollen mot sensoren.

Hint

  • VCR hoder må rengjøres av og til