Slik feilsøker en Sprint HTC Hero

Når du har en smarttelefon, er det alltid en risiko for at noe kan gå galt med enheten. Når du har en med mange forskjellige programmer som er installert, kan enheten starte drift for sakte, fryser eller går ikke riktig. Sprint HTC Hero smart telefon kan ha slike problemer. Det kan bli overbelastet med programmer. Hvis dette skulle skje, kan du feilsøke telefonen selv.

Bruksanvisning

1 Se etter hvor mye ledig plass på HTC Hero. Dette er spesielt viktig hvis du prøver å kjøre et bestemt program, og det heller ikke vil kjøre skikkelig eller nekter å operere i det hele tatt. Trykk på "Home" og "meny" knappene. Trykk på "Innstillinger" og gå til "SD-kort og telefonlagring" eller "Programmer". Du vil da bli tatt til en skjerm som sier hvor mye ledig plass du har.

2 Tøm ut din HTC Hero data og cache. Trykk på "Home" og "Meny" knappene, deretter trykker du på "Innstillinger" og velg enten "SD-kort og telefonlagring" eller "Programmer". Trykk på "Manage Applications" alternativet.

3 Avinstaller alle tredjeparts programmer du har installert på enheten. Trykk på "Home" og deretter "Meny" knappene. Trykk på "Innstillinger" gå til "Programmer" og velg deretter "Manage Applications".

4 Ta din HTC Hero smarttelefonbatteriet, hvis de foregående trinnene ikke løser problemet. Ta av dekselet fra enheten og trekk ut batteriet. Vent i ca 10 til 15 sekunder, og deretter bytte ut batteriet og dekselet. Slå enheten på igjen.

5 Utfør en sikkerhetskopi av alle data på HTC som du ikke ønsker å miste. Gjør en hard reset av telefonen ved å trykke på "Home" og "meny" knappene. Trykk på "Innstillinger", "Sikkerhet" og "Fabrikkinnstillinger". Dette bør effektivt løse problemet med en langsom eller feil drift HTC Hero - og bør bare gjøres som en siste utvei.