Slik feilsøker en Sony RDR-GX7

Slik feilsøker en Sony RDR-GX7


Med en Sony RDR-GX7 DVD-opptaker kan du ta opp dine filmer og TV-programmer og spille dem også. Systemet fungerer ved å "brenne" innhold til en blank DVD med bruk av en laserstråle. Du vil ikke være i stand til å spille inn noen opphavsrettsbeskyttet innhold. Sonys produkter er godt kjent og klarert, men som med de fleste forbrukerelektronikk, glitches og problemer kan oppstå. De fleste av dem er relativt enkle løsninger, så før du tar opptakeren til service, kjøre gjennom noen feilsøkingstrinn.

Bruksanvisning

1 Sjekk at strømledningen, og strømkabelen er riktig tilkoblet hvis strømmen til opptakeren ikke slår seg på.

2 Trykk på "RETURN" på fjernkontrollen for å slå av Set Up Display hvis det ikke er noe bilde. Pass på at forbindelsesledningene ikke er skadet. Prøv å bytte inngangsvelgeren på TV (for eksempel til "VCR") slik at signalet fra opptakeren vises på TV-skjermen.

3 Koble opptakeren direkte til TV-ens S-video-inngang hvis bildestøy vises. Hvis bildet utgangssignalet fra spilleren passerer gjennom en videospiller eller TV / videospiller, kan kopibeskyttelsessignal brukes på noen DVD-programmer påvirke bildekvaliteten.

4 Snu antennen hvis TV-programmet bildene er forvrengt. Prøv å plassere TV-en og opptakeren lenger fra hverandre så vel som TV og eventuelle bunched antennekabler.

5 Sett "Audio DRC" i Audio Setup til "TV-modus" hvis volumet er lavt. Lydstyrken er naturlig lav på noen DVDer.

6 Endre inngangsvelgeren til TV hvis kanaler ikke kan endres.

7 Sett inn DVD med etiketten opp hvis platen ikke spilles av. Kondens kan ha dannet inni opptakeren. Ta ut platen og la opptakeren på en halvtime til fuktigheten fordamper. Kondens kan noen ganger danne hvis det er en rask endring i temperatur, eller hvis enheten er i veien for en air condition lufthull.

8 Velg "Reset Resume" i verktøymenyen under stopp, og trykk "Enter" hvis platen ikke starter avspillingen fra begynnelsen. Det kan være at "Resume Play" ble aktivert.

Hint

  • Koble opptakeren fra stikkontakten hvis den ikke er i bruk over en lengre periode.
  • Ikke plasser spilleren på et mykt underlag, for eksempel et teppe, som kan blokkere ventilasjonsåpningene.
  • Plasser opptakeren på et sted med god ventilasjon.
  • Hold opptakeren borte fra utstyr med sterke magneter, for eksempel mikrobølgeovner eller store høyttalere.