Slik feilsøker en Shure mikrofon

Slik feilsøker en Shure mikrofon


Shure har vært å lage kvalitetsmikrofoner for musikk og underholdningsbransjen siden 1920-tallet. Med det lange historie kommer en lang rekke mikrofoner for mange forskjellige bruksområder. Hvis du har en Shure mikrofon som ikke virker, er det et par ting du kan gjøre for å prøve å gjøre det fungere korrekt. Hvis du fortsatt ikke kan få det til å fungere, de fleste Shure produkter leveres med noen form for garanti.

Bruksanvisning

1 Skaff en bruksanvisningen for din mikrofon og tilhørende mottakere og sendere. Du kan finne håndbøker for de fleste modeller på Shure hjemmeside.

2 Sjekk din strømkilder. Noen sendere og mikrofoner vise en varsellampe når batterinivået er lavt, så husk å sjekke både senderen, og eventuelt til mikrofonen sørge for at de har nok batterilevetid. Hvis du ikke har noen batteriindikatorlysene, erstatte senderen og mikrofon batteriet med et nytt for å se om det er problemet.

3 Koble til alle ledningene. Fjern ledningene som går fra mottakeren til opptakerenheten eller forsterkeren og koble dem til igjen, og pass på å følge produsentens instruksjoner for tilkobling. Også være sikker på at mikrofonen mottakeren er koblet til en strømkilde som fungerer.

4 Vurdere avstanden mellom mikrofon, mottaker og sender. Se i brukerhåndboken for instruksjoner om hvor langt fra hverandre komponentene kan være. Mikrofonen kan være for langt unna eller for nær sin mottaker.

5 Se på andre miljøfaktorer. Hvis du bruker en body-pack senderen, er den personen bruker det svetter mye? Er din mottaker i et fuktig sted? Er det andre elektroniske enheter i bruk i nærheten? Miljøfaktorer som fuktighet, svette, eller tilstedeværelse av annen elektronikk kan gjøre skade på mikrofonen og dets komponenter. Fjern disse faktorene dersom de finnes.

6 Kontakt Shure kundeservice representanter hvis du fortsatt ikke har funnet problemet. Representanter er tilgjengelig på telefon, e-post og faks.