Slik feilsøker en Sanyo MTS DBX TV

Som med alt annet elektronisk utstyr er din Sanyo MTS DBX TV henhold til et bredt spekter av potensielle problemer. Mens noen problemer kan kreve en tekniker eller erstatning, kan du begrense og reparere mest enkle problemer med grunnleggende problemløsing. Hvis bilde, lyd eller andre elementer av din Sanyo TV ikke fungerer som de skal, feilsøke problemet ved å sjekke kablene og endre innstillingene fra menyen på skjermen.

Bruksanvisning

Dårlig bilde \ lydkvalitet

1 Trykk på "Meny" -knappen på fjernkontrollen.

2 Trykk på "Channel Down" knappen to ganger for å velge "Bilde / lyd."

3 Trykk på "+" knappen på fjernkontrollen for å bla gjennom hver av de fire bilde \ lyd forhåndsinnstillinger. De tilgjengelige alternativene er "Sports", "Film", "Nyheter" og "Manuell". Velg "Manual" hvis standardforvalgene fortsette å presentere en ugunstig bilde eller lyd.

4 Trykk på "Meny" -tasten mens "Manuell" er markert. Dette utvider en undermeny med avanserte bilderelaterte alternativer.

5 Bruk "Channel Up" og "Channel Down" for å velge et alternativ, og bruke "-" eller "+" for å justere dem. For eksempel, hvis bildet er for lyst eller mørkt, trykk på "Channel Down" for å markere "Lysstyrke" og trykk "-" eller "+" for å justere deretter.

Ingen lyd

6 Trykk på "Mute" knappen på fjernkontrollen.

7 Trykk på "+" tasten til du hører lyden.

8 Endre kanalen ved å trykke på "Channel Up" eller "Channel Down" for å se om problemet er med stasjonen.

9 Kontroller lydkabelen på baksiden av TV-en. De røde og hvite komposittkontaktene som kommer fra mottakeren bør være koblet til de røde og hvite komposittkontaktene på baksiden av TV-en.

10 Trykk "Meny" og deretter bruke "Channel Down" for å velge "Lyd". Dette gir tre separate alternativer.

11 Endre lyd til "Stereo" ved å trykke "-" knappen hvis lyden er bare kommer ut av en høyttaler. Trykk "Meny" igjen for å gå ut av skjermen.

ikke noe bilde

12 Endre stasjonen ved å trykke på "Channel Up" -knappen. Trykk på "VCR", "TV" eller "AUX \ DVD" -knappen på fjernkontrollen for å prøve en annen videoinngang.

1. 3 Kontroller at kablene er riktig og godt festet. En gul kompositt eller svart S-Video ledningen skal kobles mellom set-top-boks og TV. En koaksialkabel bør være koblet til coax kontakten på baksiden på fjernsynet for en antenne eller CATV service.

14 Trykk på "Reset" -knappen to ganger på fjernkontrollen for å tilbakestille TV.

Ikke noe signal eller manglende kanaler

15 Sjekk at coax-kabelen kobles mellom den digitale antenne eller kabel jack for en CATV signal. Hvis koblet til en satellittmottaker, sikre en gul kompositt eller svart S-Video-kabelen kobles mellom dem.

16 Trykk på "TV" -knappen på fjernkontrollen for å se CATV eller antennesignaler. Trykk på "AUX" for å se på TV fra en digital kabel eller satellitt.

17 Trykk på "Meny" tasten og trykk på "Channel Down" knappen seks ganger for å velge "CH. Søke."

18 Bruk "+" for å velge "Start". Dette initierer et kanalsøk og alle tilgjengelige signaler er plassert i minnet. Du kan deretter gå gjennom de ulike kanalene ved å trykke på "Channel Up" eller "Channel Down" knappene.

Teksting og språk

19 Trykk på "Meny" -knappen.

20 Trykk på "Channel Down" knappen åtte ganger. Dette velger "Menu Language" alternativet.

21 Trykk på "+" knappen for å endre fra "Española" eller "Français" til "engelsk".

22 Trykk "Meny" igjen for å avslutte.

23 Trykk på "Caption" -tasten på fjernkontrollen, og trykk deretter på "0" -tasten for å bla gjennom de tilgjengelige lukket bildetekst alternativer.